Siverek’te Umre Ödüllü Siyer Sınavına bin 128 Kişi Başvurdu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek umre ödüllü siyer sınavına bin 128 kişi başvuru yaptı.

Siverek’te Umre Ödüllü Siyer Sınavına bin 128 Kişi Başvurdu
27 Ocak 2017 - 12:03

Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenleyeceği umre ödüllü siyer sınavına Siverek’te bin 128 kişi başvuru yaptı.

Genel merkezi Diyarbakır’da bulunan düzenlemiş olduğu dev kutlu doğum etkinlikleri ile dünya genelinde sesini duyuran Peygamber Sevdalıları Platformu, 29 Ocak 2017 saat 10.30’da Türkiye geneli umre ödüllü siyer sınavı düzenleyecek.

Siverek’te siyer sınavının Yusuf Sami Kız İmam Hatip Lisesi ve Osman Esat Efendi Ortaokulunda düzenleneceği belirten Peygamber Sevdalıları Siverek Koordinatörü Hüseyin Şeker, dereceye girenlere başta umre ödülü olmak üzere 1001 ödülün verileceğini söyledi.

Sınava bin 128 kişinin başvuru yaptığını ifade eden Şeker, “İnşallah pazar günü siyer sınavını düzenleyeceğiz. Siyer sınavını iki okulda yapacağımız için bayanlar için Yusuf Sami kız imam hatip lisesini, erkekler için ise Osman Esat Efendi İmam Hatip ortaokulunu tahsis ettik.10.30 da başlayacak olan sınav yaklaşık 2 saat sürecek. İnşallah geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük bir başarı bekliyoruz. Sınava girecek tüm adaylara başarılar diliyoruz”

www.siverekgenclik.com

<


Bu haber 2607 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı