SİVEREK'TE YGS GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde YGS sınavı öncesinde Siverek Kaymakamı Hamza Erkal başkanlığından YGS güvenlik toplantısı yapıldı.

SİVEREK'TE YGS GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI
10 Mart 2015 - 15:45

ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde 15 Mart 2015 Pazar günü 19 yıl aradan sonra yapılacak İlk Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sınavı öncesinde YGS güvenlik toplantısı düzenlendi. Siverek Kaymakamı Hamza Erkal Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Arpacı, İlçe Jandarma Komutanı Ömer karademir, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Sinan Yeşiltaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferit Karaoğlu ve Meslek Yüksek Okul Müdürü Murat Sevgili katıldı.

Toplantıda, sınavın güvenliği, sınav merkezlerinin durumu, Sınava girecek öğrencilerin karşılaşabilecekleri sorunların çözümü, sınav öncesi ve sonrası yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

19 yıl sonra Siverek’te yapılacak YGS sınavı için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını belirten Erkal, '' İlçemizde yapılacak olan YGS sınavı 18 okul, 1 Cezaevi olmak üzere toplam 19 merkezde yapılacak. Sınava 5300 öğrenci girecektir. Öğrencilerimizin ve velilerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda sınava girmeleri ve sınav süresince de huzurlu bir ortamda sınavlarını tamamlamaları için ilgili birimler ile görüş alış verişinde bulunduk. Öğrencilerimize girecekleri sınavda şimdiden başarılar diliyorum. '' dedi.

Haber Merkezi


Bu haber 2312 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı