Siverek’te YGS’ye 7 bin aday katılacak

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde pazar günü düzenlenecek Yükseköğretim Geçiş Sınavına (YGS) 7 bin aday katılacağı öğrenildi.


Siverek’te YGS’ye 7 bin aday katılacak
09 Mart 2017 - 17:27

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde pazar günü düzenlenecek Yükseköğretim Geçiş Sınavı öncesinde ÖSYM Siverek koordinatörlüğünden önemli uyarılar geldi. ÖSYM Siverek Sınav Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Hayoğlu yaptığı açıklamada yaklaşık 7 bin adayın 21 binada sınava katılacağını belirterek, sınavda yeni uygulamalar olacağını, saat 09.45 ‘ten sonra öğrencilerin binalara alınmayacağını dolayısıyla sınava girecek kişilerin saat 08.30 da sınava girecekleri binada hazır olmalarını istedi.

Bu yıl geç kalan öğrencilerin sınava alınmayacaklarını açıklayan Hayoğlu, “Sınava girecek öğrencilerin yanlarında sadece sınava giriş belgelerini, Nüfus cüzdanlarını (süresi dolmamış pasaport, kimliklerini değiştiren yada kaybedenler için nüfus müdürlüklerince verilen geçici kimlik belgesi) ve şeffaf şişede su getirebilirler, bunların dışında yanlarında sınav salonlarına kabul edilmeyecek herhangi bir şey getiremeyeceklerdir”

Sınavın sorunsuz tamamlanması için gerekli tüm önlemlerin alındığını öğrencilerin rahat bir şekilde sınava gireceklerini söyleyen Utoğlu, nüfus müdürlüğünün cumartesi günü saat 10.00-15.00, Pazar günü saat 08.00-09:45 arasında açık olacağını kaydetti.

Prof.Dr. Hayoğlu sınava girecek tüm adaylara başarılar diledi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2087 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu