“Siverek’ten Yansımalar” Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) tarafından “Siverek’ten Yansılamalar” temalı fotoğraf sergisi açıldı.

“Siverek’ten Yansımalar” Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı
12 Mart 2016 - 12:45




Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde, Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) tarafından geçtiğimiz günlerde Ankara TBMM Mustafa Necati Kültür Evinde açılan ‘Siverek’ten Yansımalar” temalı fotoğraf sergisi bugünde Hürriyet Caddesi üzerindeki Lezgo’nun parkında açıldı.



SİVSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Akçalı açılan fotoğraf sergileri ile amaçlarının Siverek’in doğal güzelliklerini, kültürünü, sosyal yapısını tanıtmak olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan SiVSAD Onursal Başkanı Selahattin Atsoy ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Bir hafta önce Ankara’da TBMM Mustafa Necati Kültür Evinde açtığımız fotoğraf sergisini bugün Siverek’te açarak vatandaşlarımızın Siverek’te gördükleri bir çok güzelliği fotoğraf kadrajından görmelerini istedik. Siverek’te saklı olan veya çok gördüğümüz için fark edemediğimiz güzellikleri de göz önüne getirdiğimize inanıyorum. Sergi boyunca bir çok vatandaşımızdan olumlu tepki aldık. Sergimize yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederken birde bu çalışmada emeği geçen yönetim kurulu üyelerine ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyorum’’ dedi.

‘’Siverek’ten Yansımalar’’ konulu fotoğraf sergisi saat 17.00’ye kadar açık kalacak.

Yusuf Sarı / www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2451 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış