SOĞAN VE PATATESLE SALDIRDILAR

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA'da, çocukların kavgasına büyükler de karışınca ortalık savaş alanına döndü. Erkekler birbirlerine taş ve sopalarla saldırırken, kadınlar ise

SOĞAN VE PATATESLE SALDIRDILAR
09 Şubat 2009 - 22:19
evlerinden aldıkları patatesleri birbirine attı. Polisin müdahalesi ile sona eren kavgada 2 kişi yaralanırken, 1'i kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Kamberiye Mahallesi 861 nolu sokakta saat 13.30 sıralarında meydana gelen olayda, birbirleriyle komşu olan kuzenler Mehmet Şükrü Yüyev ve Şevket Yüyev'in çocukları arasında oyun oynarken kavga çıktı. Daha önce de birçok kez birbiriyle kavga ettikleri bilinen aile fertleri, çocukların kavga etmesi yüzünden sokakta tartışmaya başladı. Kısa sürede erkekler arasındaki tartışmataşlı-sopalı kavgaya dönüştü. Kavgaya kadınlar da evlerinden aldıkları patates ve ayakkabıları birbirlerine atarak katıldı.

ÇEVİK KUVVET ÖNLEDİ

Sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, kavgayı ayırmakta güçlük çekince takviye ekip istedi. Çok sayıda çevik kuvvet polisinin de müdahalesi ile sona erdirilen kavganın ardından atılan taşlardan hafif yaralanan 2 kişi Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Evlerine giren ve pencerelerinden birbirlerini tehdit etmeye devam eden kuzen aile fertleri, polisin uyarısı ile bu davranışlarına son verdi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından polis, kavgaya karıştığı saptanan 2 aileye mensup 5 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınmak istenen bir kadın uzun süre polise direndi. Yeni bir kavga yaşanmaması için polis Yüvey ailelerinin yaşadığı sokak ve çevresinde güvenlik önlemi aldı.


Bu haber 2699 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü