SOKAK ORTASINDA KAN DAVASI İNFAZI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA'da, 5 çocuk babası 38 yaşındaki Mehmet Demir, sokak ortasında yüzlerini poşu ile gizleyen iki kişinin çapraz ateş açması sonucu yaşamını yitirdi. Kan davalı oldukları ve

SOKAK ORTASINDA KAN DAVASI İNFAZI
22 Ağustos 2008 - 11:04
hasımları tarafından öldürüldüğü ileri sürülen Demir'in yakınları hastanede Kürtçe ağıt yakıp intikam yeminleri etti.

Olay, saat 10.30 sıralarında Haleplibahçe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yüzlerini poşu ile gizleyen motosikletli iki kişi sokakta hareket halindeki 63 EF 229 plakalı kamyonete çapraz ateş açtı. Açılan ateş sonucu ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Mehmet Demir, götürüldüğü Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaşamanı kaybetti. Olayın duyulması üzerine kamyonetin bulunduğu yere ve hastaneye gelen Demir'in yakınları sinir krizi geçirdi. Demir'in yakınları Kürtçe ağıtlar yakarak, intikam yeminleri etti.

Cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, Demir ailesinin yaklaşık 3 yıldır Çiftçi ailesi ile aralarında kan davası bulunduğunu belirledi. Görgü tanıkları ve Demir ailesi fertlerinin ifadeleri doğrultusunda, zanlılara ulaşmaya çalışan polis, kan davalı Çiftçi ailesinin bazı fertlerini de gözaltına aldı.


Bu haber 2746 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem