Son Kale Türkiye

Diyanet-Bir-Sen Güneydoğu Bölge Başkanı Mahmut Bozmuş'un yazısı

Son Kale Türkiye
15 Temmuz 2017 - 18:18

Hafızalardan silinmeyecek derin izler bırakan 15 Temmuz 2016 tarihli hain kalkışmanın sene-i devriyesine ulaşmış bulunmaktayız. Suret-i Haktan görünen, din görüntüsü altında dinimizi istismar eden; bu milletten topladıkları zekat, sadaka ve kurban derilerinden elde ettikleri paraları sırtlarını dayadıkları ülkeye/ ülkelere aktaran, onlarla işbirliği yaparak onlardan satın aldıkları son teknoloji ürünü silahlarla büyük kalkışmaya giren asker görünümlü teröristler tarafından birlik, beraberlik ve dirayetimizi hedef alan 15 Temmuzların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Rabbim ümmetin birliğine göz diken fitne, fesat tohumları ekenlere fırsatı vermesin. Milli iradenin yanında yer alan liderleri daima muzaffer kılsın inşaallah.

Kalkışma günü Reis-i cumhurumuz ve Diyanet reisimizin halkı ve din görevlilerini meydana davetine din görevlilerimiz icabet ederek camilere koşmuş, salalar, tekbirler okumuşlar, milleti meydana davet etmişlerdir. Okunan tekbir ve salalarla şehitlerimiz Rabbimizin huzuruna uğurlanmıştır. Millet olarak şehitlerimize karşı farzı kifayeyi icra ederken, diğer taraftan satılmış hainlere karşı farz-ı ayn olan milli mücadele ruhunu meydanlarda sergiliyorduk. Çünkü mazlumun son umutları olan bu ümmetin de birliği dağılsaydı şer güçler kendi planlamış oldukları emellerine ulaşmış olacaklardı. İşte dünya tarihinde Hendek savaşının bir benzeri olan bu kuşatma, Yüce Allahın inayeti ile salalara mahkum olmuş, salalar darbeleri yerle bir etmiştir. Halkın iradesi ve gücü tankları yenmiştir.

Kalkışmanın sene-i devriyesi münasebetiyle şimdiye kadar tüm darbeleri yapan, yaptıran, aklının ucunda geçiren, yatakçılık yapan ve onu destekleyen, asker üniformasını giymiş hainleri, müstakbel hain adaylarını devlet ve millet olarak şiddetle ve nefretle kınıyor ve lanetliyoruz.

Mahmut BOZKUŞ

Diyanet-Bir-Sen Güneydoğu. Bölge Bşk.


Bu haber 2420 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem