SÜLEYMAN SOYLU SİVEREK'TE

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesine gelen DP Genel başkanı Süleyman soyluyu yaklaşık 1800 araçlık konvoy karşıladı. Karşılamaya Şanlıurfa eski  il başkanı Ahmet Ersin Bucak belediye başkanı Ali Murat Bucak ve

SÜLEYMAN SOYLU SİVEREK'TE
13 Temmuz 2008 - 19:01
çok sayıda vatandaş karşıladı.
           Diyarbakır Şanlıurfa karayolunun 8. km sinde karşılanan soylu Siverek ilçesine gelerek ilçe belediye binasında belediye başkanlık makamında Siverek ile ilgili bilgi aldı. Başkanlık makamında gazetecilere açıklamada bulunan soylu daha sonra belediye binası önünde toplanan halka seslenerek bir konuşma yaptı. Süleyman soylu şöyle dedi. Bir siyasi partı DP genel başkanı olarak size soruyorum eğer ülkemin hakkını savunmasam eğer bu ülkede Şanlıurfa’ya inanmasam Çarşamba ovasına inanmasam anamın bana emzirdiği o helal süt helal olurmu diye soruyorum keşke Türkiye sizin gibi şanslı olsaydı Türkiye’ninde halinden anlayan kendisini daha iyi yaşatmak için gayret sarf eden heyecan duyan sizin gibi yöneticileri olsaydı. Modern bir Avrupa kendini andıran Siverek’i gördüğüm için bu ülkenin bir ferdi olarak gururumu sizlerle paylaşıyor belediye başkanınıza teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.
  Başbakan soylu sloganlarıyla zaman zaman konuşmasına aran veren Süleyman soylu konuşmanın ardından yaklaşık 1800 araçlık konvoy ile Siverek’ten ayrıldı.




Bu haber 2751 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi