TANKERDE KAÇAK SİGARA ELE GEÇTİ

Ali LEYLAKŞanlıurfa'da emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 20 bin 450 paket kaçak sigara ile 240 paket pipo tütünü ele geçirilirken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri,

TANKERDE KAÇAK SİGARA ELE GEÇTİ
26 Mart 2007 - 18:30
Kuzey Irak'tan kaçak yollarla Türkiye'ye geçirilen 73 AE 788 plakalı fueloil yüklü tankeri, Şanlıurfa-Mardin karayolu girişinde durdurdu. Tankerin 1 ve 5'nci kapağının bulunduğu bölme içerisinde bantlanmış ve ağzı kapalı olarak siyah poşetler içerisinde 20 bin 450 paket yabancı menşeli gümrük kaçağı sigara ile 240 paket gümrük kaçağı pipo tütünü ele geçirildi. Polis tarafından olayla ilgili gözaltına alınan Halil T., Salih T. ve Serdar D. isimli şahıslar, sorgulamalarının ardından bugün adliyeye çıkarıldı.
Bu arada, ele geçirilen sigara ve tütünün maddi değerinin 75 bin YTL olduğu belirtildi. Kaçakçılıkta kullanılan tanker trafikten men edilirken, gözaltına alınanlar arasında bulunan sürücüye 225 bin YTL para cezası kesildiği bildirildi. Kaçak sigaraların Kuzey Irak'tan kaçak yollarla Türkiye'ye getirildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu haber 3413 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü