Tatilinizin Vazgeçilmez Yeri Alanya!

Alanya günümüzde oldukça fazla turist çekmektedir. Mükemmel bir tatil geçirdikten sonra Delphin Botanik otelleri ilede rahatlığın tadına varın.

Tatilinizin Vazgeçilmez Yeri Alanya!
08 Aralık 2015 - 08:22

Alanya, Akdeniz’in incisi olarak gösterilir. Özellikle rus turistlerin tercih ettiği bu bölge, eşsiz bir denizin yanı sıra muhteşem kumsallara ve koylara ev sahipliği yapar. Tatilinizi Alanya’da geçirmeniz için birden fazla sebep vardır. Bu sebepler arasında doğanın hemen yanı başında olması, eşsiz bir eğlence anlayışına sahip olması, tarihi alanların hemen yanı başında bulunması ve muhteşem denizi ile plajları sayesinde tatilcilerin gözdesi olmayı her zaman başarmıştır. Palmiye ağaçlarının süslediği yeşil bahçelerin denizle buluştuğu alanda bulunan Alanya, her dönemin trend turizm destinasyonlarından birisidir. Alanya, konaklama ve tatil konusunda size büyük ayrıcalıklar sağlar. Bölgede ki beş yıldızlı otellerin hemen hemen hepsi, denize sıfır konumunda olduğundan eşsiz bir güzelliği de ortaya çıkarır. Delphin Botanik Platinum bunlardan birisidir. Delphin Botanik Platinum Hotel hakkında detaylı bilgileri incelemek için bu Adresi kullanabilirsiniz;


Delphin Botanik Platinum, denize sıfır noktada Alanya’da hizmet vermeye devam ediyor. Palmiye ağaçları arasında ki Okurcalar mevkiinde denize sıfır konumda bulunan bu otel, ayrıcalıklı bir tatilin ilk adımı olarak karşınıza çıkar. Eşsiz muhteşem güzellikte ki denizi ve mavi bayraklı temiz plajı ile misafirlerine göz kırpan Delphin Botanik Platinum Hotel, konforun ve huzurun bilinen adreslerindendir. Antalya havalimanına 90, Alanya ve Side beldelerine ise 30 kilometre mesafe de yer alan Delphin Botanik Platinum, 255 adet oda ile hizmet sunuyor. Bu odaların 145’i denizi görürsen 110 oda ise kara kısmınde yar alıyor. Odalar akdeniz sıcaklığını size anımsatır. Zira burada ki düşünülen tüm detaylar dünyanın başka bir bölgesinde bulunur mu bilinmez ama tatil ihtiyacınızın tamamen giderilmesi amaçlanmıştır. Çocuk dostu oteller kategorisinde de yer alan bu işletme, son derece nezih ortamını muhteşem bir güzellikle birleştirip, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. 4 farklı oda imkanını size sunan Delphin Botanik Platinum, deniz, kara, aile ve yarı deniz manzaralı odalarını şık dekorasyonla tamamlamış. İhtiyacınız olan tüm malzemeleri kolaylıkla bulacağınız bu odalar, rahat ve konforunuz için dekora edilmiş. Odalarda genel olarak küvetli banyo, merkezi sistem klima, uydu yayınlı, TV, mini bar, saç kurutma makinesi, şehirlerarası ve uluslararası hatlara açık telefon ve kasa bulunmaktadır.


Ultra her şey dahil sistemle çalışan Delphin Botanik Platinum bünyesinde 5 adet A’la Carte restoran bulunmakta. Fransız, Meksika, Taverna, Uzakdoğu ve Vivaldi isimleriyle hizmet sunan bu restoranlar, konaklama boyunca bir defaya mahsus olarak ücretsiz hizmet sunuyor.  Yeme içme konusunda sunmuş olduğu ayrıcalıklarla tanınan bu işletme, geçerli konsept saatleri içerisinde sabah, öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra gün içerisinde ki snack ikramlar, çay saati, tesisin belirlediği yerli içecekleri ücretsiz olarak sunuyor.


İyi bir balayı oteli olan Delphin Botanik Platinum, yeni evlenen çiftleri de sürprizlerle karşılıyor. Oda süslemesi, meyve sepeti ve şarap ikramı, akşam yemeği için ala carte restoran davetiyesi ve ilk sabah odaya kahvaltı sunan otel, bu konsepti tüm yeni evlenen çiftlere sağlıyor. Otel, eşsiz manzaraya sahip. Buna ek olarak 250 metrelik geniş bir plaj ile gün boyu hizmet veriyor. Otelde yer alan ücretli ve ücretsiz uygulamalar arasında Aquapark, Plaj Havlusu, Minder, Şemsiye, Açık Havuz, Şezlong, Kapalı Havuz, Aktiviteler, Tenis Kortu – Aydınlatmalı, Wireless İnternet, Bilardo, Jakuzi , Lunapark, Türk Hamamı, Bowling, Sinema, Tenis Kortu, Boccia, Atari Oyunları, Tenis Dersi, Fitness, Tenis Ekipmanları,  Masa Tenisi, Aerobic, Motorlu Su Sporları, Masaj, Beach Voley, Buhar Odası, Dart, İmport İçkiler , Canlı Müzik, İnternet Cafe, Animasyon, Sauna, Çocuklar İçin Çocuk Kulubü, Çocuk Parkı, Çocuk Animasyonu, Çocuk Havuzu, Dondurma, Çocuk Büfesi gibi uygulamalar yer alıyor.


Tüm detayların sizin için düşünüldüğü bu otelde Antalya ve Alanya’nın eşsiz keyfini yaşamanız mümkün. İster otelin size sunmuş olduğu ultra her şey dahil sistemden yararlanın, ister denizin ve kumsalın keyfini çıkarın veya havuz başında keyifli sohbetlere dalın; ne yaparsanız yapın Delphin Botanik Platinum Hotel, unutamayacağınız eşsiz bir tatilin belki de ilk adımı olacaktır. Bu sebepledir ki her yıl dünyanın dört bir köşesinden gelen ziyaretçilerini, en iyi şekilde ağırlamayı kendine hedef edinen bu işletme, hem siz hem ailenizin eşsiz zamanlar geçirmesine de imkan tanıyacaktır.


 


Bu haber 3023 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü