TATLISESİN AKRABASI YAKALANDI

Ali LEYLAKŞANLIURFA'da yaklaşık 4 ay önce yalnız yaşayan komşusu 52 yaşındaki Mustafa Murat Beyaz'ı öldürdüğü gerekçesiyle aranan 47 yaşındaki Halil Tatlı yakalandı. İbrahim Tatlıses'in yakın akrabası olan Tatlı, komşusunu, evine sürekli kadın

TATLISESİN AKRABASI YAKALANDI
23 Mart 2007 - 17:48
getirerek mahallenin adını kötüye çıkardığı için öldürdüğünü söyledi.
Hekimdede Mahallesi Bedendibi Turan Sokak'ta 9 Aralık 2006'da, silah sesi ihbarı üzerine bir evin üçüncü katına gelen polis ekipleri, Mustafa Murat Beyaz'ı göğsüne bir el ateş edilerek öldürülmüş buldu. Evde inceleme yapan polis, cinayeti komşusu Halil Tatlı'nın işlediğini belirledi. Ancak Tatlı firar etti.
Kumar oynama suçundan sabıkası bulunan ve aynı zamanda İbrahim Tatlıses'in babasının amcasının torunu olduğu belirtilen Tatlı, önceki gün yapılan kimlik kontrolünde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.
Tatlı, cinayeti itiraf ederek, ''Mustafa Murat Beyaz, sürekli değişik kadınlarla eve geliyordu. Kendisini bu konuda uyardım ve mahallenin adını kötülediği, namusunu kirlettiğini söyledim. Ancak, kendisini beni bir türlü dinlemedi. Son olarak olay günü yine evinden bir kadın çıktı, tekrar konuşmaya gittim. Ama kendisi bana 'Sen benim işime karışma, bekarım istediğimi yaparım' deyince deliye döndüm ve onu öldürdüm'' dedi.
Halil Tatlı, sorgulamasının ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı

Bu haber 2920 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü