TELEFON HIRSIZLARI KAMERAYA YAKALANDI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA'da, bir iş yerinden cep telefonu çalan 2 hırsız, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.Önceki gün yaşanan hırsızlık olayı, Atatürk Bulvarı'ndaki Haluk Polat'a ait cep telefonu ve aksesuarlarının satışının yapıldığı

TELEFON HIRSIZLARI KAMERAYA YAKALANDI
13 Ocak 2009 - 09:58
 iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, işyerine gelen 2 kişi, müşteri gibi raflarda bulunan telefonları incelemeye başladı. Tezgahtarın yemekte olmasını fırsat bilen hırsızlardan biri tezgahın önünü kapatırken, diğeri ise tezgahın altında bulunan çekmeceyi açıp içindeki cep telefonun alıp, ceketinin cebine koydu. Telefonu aldıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi, işyerinde bulunan bir çalışana çeşitli sorular sorduktan sonra ortadan kayboldu.

Akşam saatlerinde yapılan sayımda bir cep telefonunun eksik olduğunu fark eden işyeri sahibi 27 yaşındaki İbrahim Çoktaş, güvenlik kamerası kayıtlarında yaptığı incelemede hırsızlık olayının farkına vardı. Olayı polise bildiren ve hırsızların yakalanmasını isteyen Çoktaş, “Telefon sayısı eksik çıkınca çalınmış olmasından kuşkulandık ve kamera kayıtlarını inceledik. İki genç gayet soğukkanlı şekilde telefonu çalıp işyerinden ayrılmış. Dükkanın kalabalık olduğu sırada cep telefonunu çalmalarına şaşırıp kaldık. Umarım yakalanır ve adalete hesap verirler” dedi.

Hırsızlık olayıyla ilgili olarak polis tarafından başlatılan soruşturma ise sürdürülüyor.


Bu haber 2166 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu