TİNERCİLER MERKEBİ BOĞARAK TELEF ETTİLER.

Mehmet SEZGİN / SİVEREK
Siverek ilçesi Şair İbrahim Rafet mahallesinde  bulunan bir nolu sağlık ocağı lojmanı atıl durumda olduğu için tinercilerin

TİNERCİLER MERKEBİ BOĞARAK TELEF ETTİLER.
09 Aralık 2007 - 13:13
yuvası haline geldi.        Tinerciler sokakta buldukları başıboş hayvanları sağlık ocağının harabe halinde ki binasının ikinci katına çıkararak iple boğup telef ettikleri iddia edildi. Tinercilerin saldırısı sonucu telef olan hayvanları belediye temizlik işleri elamanları dışarı çıkararak şehir çöplüğüne attılar.
   Mahalle muhtarı İzzet Koyuncu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi’’Şair İbrahim Rafet mahallesinde bulunan yıllardır kullanılmayan sağılık ocağı tinercilerin yuvası haline gelmiş önlem alınması için kaymakamlığa defalarca dilekçe verdik ancak bu güne kadar hiçbir önlem alınmadı. Vatandaşlar akşam saatlerinde lojmanın bulunduğu sokaktan geçemiyorlar. Bu güne kadar birçok vatandaşımız tinercilerin saldırısına uğradı.’’dedi.
   Bazı vatandaşların harabe lojmana genelde dişi merkeplerin getirildiğini tinercilerin hayvanlara cinsel gereksimleri için kullandığının iddia ettiler.
  Sağlık ocağı bahçesinde bulunan lojmana gelen tinerciler yüzünden hemşire ve doktorlar sürekli olarak panik içinde görev yaptıklarını belirtti.

Bu haber 2411 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü