Topçu Alayının Giriş Kapıları İş Makineleri İle Kapatıldı

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, 107. Topçu Alay Komutanlığının 3 giriş kapısı iş makineleri ve kamyonlarla ile kapatıldı.

Topçu Alayının Giriş Kapıları İş Makineleri İle Kapatıldı
17 Temmuz 2016 - 17:23





Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Mustafa Remzi Bucak Bulvarı üzerinde bulunan 7. Kolordu Komutanlığına bağlı 107. Topçu Alay Komutanlığının giriş kapıları, Siverek Belediyesine ait iş makineleri ve kamyonlarla ile kapatılarak askeri araçların dışarı çıkması engellendi.

15 Temmuz gecesi bir grup askerin darbe teşebbüsünün ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla meydanlara inen halk, Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ak Parti İlçe Binası önünde toplanmıştı. Siverek Belediyesi ise askeri araçların dışarı çıkma ihtimaline karşı 107. Topçu Alayının bulunduğu Mustafa Remzi Bucak Bulvarını iş makineleri ve çöp kamyonları ile trafiğe kapatmıştı. Bugün Mustafa Remzi Bucak Bulvarındaki iş makineleri ve çöp kamyonlarını kaldırarak yolu trafiğe açan Belediye ekipleri 107. Topçu Alayının 3 giriş kapısını da iş makineleri ve kamyonlarla kapattı.

Siverek Halkı Yeniden Meydanları İniyor

Siverek halkı askeri darbe teşebbüsünü protesto etmek amacıyla bu akşamda saat 20.30’da Camikebir Mahallesinde bulunan Ak Parti İlçe Teşkilatı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde yeniden toplanacak.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 4745 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu