TÜRKİYE'DE EKONOMİK KRİZ YOK DİYENLER HALKI ALDATIYOR

Mehmet SEZGİN/SİVEREKCHP ilçe sekreteri Halil Yarış ilçe binasında yaptığı basın toplantısında  Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın "Ülkede ekonomik kriz yok." sözlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek

TÜRKİYE'DE EKONOMİK KRİZ YOK DİYENLER HALKI ALDATIYOR
30 Temmuz 2008 - 21:42
şöyle dedi.''Türkiye’de kriz miriz yok.'' diyorlar. Kriz yoksa peki bunlar ne. Krizin olmadığını ASO binasının açılışında söyleyen sayın başbakan yılın ilk çeyreğinde 167.000 otomobil satıldığını ve bunun kriz olmadığının göstergesi olduğunu belirtmişti ve her şeyin güllük gülistanlık olduğunu dile getirmekten geri kalmamıştı.bu durumda başbakanımıza sormak isterdim bu 167.000 otomobilin 60 ay vadeyle satıldığını biliyorum. satılan bu 167.000 otomobil 167.000 insanımızı 60 ay ipotek altına almıştır. Otomobilleri alanların bir çoğu icralıktır.Madem ki kriz yok neden bu vatandaşa temmuz ayında kömür, iaşe dağıtıyorsun.Vatandaşlarımızın çoğunu dilenci yaptın.  Çoğu vatandaşımız icralık olmuş durumda. Hırsızlık, üç kağıtçılık, dolandırıcılık korkunç boyutlara ulaşmış bile.bunun yanı sıra fuhuşta da büyük artış olmuştur.acaba bu artışlarda ekonomik krizin olmadığının bir göstergesi midir. Kriz yoksa Siverek ilçesinde onlarca vatandaşımız vatandaşlarımızın bir kısmı neden semt pazarlarının dağılmasını bekleyip daha sonra atılan sebzeleri evlerine götürüyorlar. acaba yemek yapıp karnını doyurmak için olabilir mi?
   Artık bazıları suni gündem oluşturup halkı kandırmayı bırakmalıdır.acilen ekonomik tedbirler alınmalıdır. halk artık kendini ifade edecek, sorunlarını anlatacak halde değildir.Bir an evvel bütün bölge iktidar vekilleri rantı bırakıp halkı dinlemeli, açlık ve işsizliğe derhal çözüm getirmelidirler.
Bu haber 3038 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...