Turnuvada Yarı Finalistler Belirlendi

Eğitim Birsen Öğretmen Arası FutbolTurnuvasında Yarı Finalistler Belirlendi.30.04.2008   SiverekGençlik Özel HaberSiverek Eğitim Bir-Sen tarafından düzenlenen “2. Geleneksel Öğretmenler Arası Halı Saha Turnuvası” tüm hızıyla devam ediyor. 32 takımın katıldığı turnuvada yapılan karşılaşmalar sonucunda, Şirinkuyu İ.Ö.O, Vali Mehmet Erdogan İ.Ö.O,  İsmet Paşa İ.Ö.O ve Özel Siverek Şefkat Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi yarı finalde mücadele etmeye hak kazandı.

Turnuvada Yarı Finalistler Belirlendi
30 Nisan 2008 - 08:14
Turnuva sorumlusu  Fikret Aslanparçası Siverek Gençlik Sitesine yaptığı açıklamada:” Turnuvadan olumlu tepkiler alıyoruz.Turnuvaya beklentilerimizin üzerinde ilgi oldu.Turnuva boyunca karşılaşmalar centilmenlik havasında geçiyor.Tabiî ki turnuva boyunca ufak tefek aksaklıklar oldu.Biz bunu futbolun doğası olarak normal karşılıyoruz.Ufak tefek eksikliklerimizi de inşallah gelecek yıl yapacağımız turnuvada gidereceğiz.Turnuvamızın asıl gayesi öğretmenlerimizin arasında samimi diyalogların artmasıdır.Artık son maçlar kaldı.Bundan sonra kazanmak ve kaybetmek fazla önemli değildir.” diye konuştu.
Turnuvada, Yarı final maçlarının ilki bugün saat 19.00’da Şirinkuyu İ.Ö.O ile Vali Mehmet Cebeci İ.Ö.O arasında gerçekleşecek.Yarı finalin son maçı ise Perşembe günü saat 19.00’da İsmet Paşa İ.Ö.O ile Siverek Şefkat Özel Eğitim Merkezi arasında gerçekleşecek.Karşılaşmalar sonucunda finale çıkan iki takım 5 Mayıs 2008 P.tesi günü şampiyonluk maçına çıkacaklar.

Bu haber 3291 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması