TV programında zinayı meşru gösterdiler

ATV'de yayınlanan "Esra Erol’da" isimli programda zinayı meşrulaştıran iğrenç bir hadisenin masum bir hadiseymiş gibi gösterilmesi üzerine duyarlı Müslümanlar, programın yayından kaldırılmasını ve gereken cezanın verilmesini talep etti.

TV programında zinayı meşru gösterdiler
27 Eylül 2020 - 11:04

Ayrı yaşadığı kocasıyla birlikte programa katılan bir kadının, çocuğunun başka birinden olduğunu belgeleyen DNA testinin sonucu ATV ekranlarında reyting uğruna "sondakika" verildi.

Söz konusu çirkefliği, büyük bir övünçmüş gibi kutlayan kadını izleyenler, onur ve haysiyeti ayaklar altına alan bu durum karşısında büyük bir şok yaşadı.

Ekranlarda zinanın meşrulaştırmasına tepki gösteren duyarlı Müslümanlar, başta sosyal medya olmak üzere çeşitli platformlarda RTÜK ve kanal yöneticilerini göreve davet ederek bu ve benzeri programların yayından kaldırılmasını ve gereken cezanın verilmesini talep etti.

Rezalete gösterilen tepkilerden bazılar şöyle:

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan: "Ahlaksızlık, terbiyesizlik, densizlik ve çirkefliği kanıksatmaya çalışan TV kanalları ya acilen ıslah edilmeli ya da kapatılmalıdırlar. Bizler de değerlerine ve genel ahlak ilkelerine sahip çıkanlar olarak, kanıksayan toplum olmadan tepkimizi ortaya koymaktan geri durmamalıyız"

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: "Yıkılmak binaya mahsus bir şey değil ki, Züleyha. Bir insanın, bir cümle ile yıkıldığını gördüm ben.[acz] ‘ÇanakAnten’den girdiler, Çanakkale’den giremeyenler. Zinakarı güldürdü, ahlakı ise öldürdüler. Rezaleti Durdurun @rtukkurumsal görevini, @atvcomtr gereğini yapmalı."

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat: "Çocuğunun kocasından değil komşusundan olduğunu gösteren DNA testini sevinç çığlıklarıyla karşılayan ahlaksıza mı, bu çirkefi yayınlayan TV kanalına mı, bu rezalete seyirci kalan kuruma mı, bu rezalet karşısında ayağa kalkmayan Aile Bakanlığına mı? Kime ne diyelim, kime?"

Bahadır Kurbanoğlu: "Bu nasıl bir rezalet böyle. RTÜK başkanı (d)uyuyor mu? izliyor mu? Yerli-Milli(!) bir kanaldan topluma, arkası yarın kıvamında pompalanan bu ahlaksızlığa 'dur' diyebilecek bir mekanizma yok mu? Canlı yayın, gündüz kuşağında insanlığın sefil günahlarından biri teşhirde."

İhsan Şenocak: "Müslüman! Zinayı meşrulaştıran, evli bir kadının başka bir adamdan çocuk yapmasını masum bir hadiseymiş gibi gösteren televizyon kanalı, bil ki dininin ve ırzının düşmanıdır. Hiçbir işgal ordusu fuhşu özgürlük olarak pazarlayan bu TV kanalı gibi gençlik üzerinde tahribat yapamaz!"

Şevki Karabekiroğlu: "Normalleştiriliyor. Bugün bir TV programında, karı-koca konuk edilmiş. Çocuklarının babasının kim olduğu açıklanıyor. DNA testi açıklanıyor. Ve çocuğun komşudan olduğu ortaya çıkıyor. Kadın kocasının yanında, 'Elhamdülillah Allah'ıma çok şükür ki senden değil, komşudan' diyor!"

Zeki Kurt: "Sn  @atvcomtr yöneticileri; Esra Erol bu ahlaksızları programa çıkarmakla neye hizmet ediyor? Türk İslam aile yapısını yok edecek bu yayınlara kim dur diyecek? Sn  @rtukkurumsal  sizi göreve davet ediyorum. Bu programın aile yapımıza ve topluma nasıl bir katkısı var acaba?"

Ersin Çelik: "Evde televizyon yok, neler dönüyor bilmiyorum. Netflix’i LGBT propagandası yaptığı için iptal ettim. Sadede geleyim; Atv’de, kadın kuşağı denilen formatta yaşanan iğrençliği burada izledim. Midem bulandı. RTÜK bu rezalete müdahale etmeyecekse neden var? Diyeceklerim bu kadar!"

Yusuf Kaplan: " Televizyonun yaptığı yıkımı hiçbir şey yapmadı bu ülkede! Biri  mutlaka sormalı: Esra Erol sen işe yararsın?" (İLKHA)


Bu haber 21919 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor