ÜSTÜ CİPS, ALT...

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA'da Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Gümrük kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yaptığı operasyonda yurt

ÜSTÜ CİPS, ALT...
29 Ağustos 2009 - 13:48
dışından getirilen cinsel gücü artırıcı hap ve gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Suriye'den kaçak yollarla getirilerek Şanlıurfa'da şehir merkezinde kurulan pazar tezgahlarında, üretimi ve satışı yasal olmayan uyuşturucu ve cinsel gücü artıcı hap ile gümrük kaçağı sigarayı piyasaya süren ve satışını yapan 4 kişilik şebeke çökertildi.

"ÇAKMA VİAGRA"


Yurt dışından kaçak yollarla Türkiye'ye sokulduğu ve ardından Şanlıurfa'ya bir kargo şirketi tarafından cinsel gücü artırıcı hap göndereceği ihbarını değerlendiren polis, operasyon düzenledi. Kentte bulunan bir kargo şirketinde elde edilen bir koli açıldığı zaman polisi bile şaşırttı. Koli içerisine gizlenmiş vaziyette içerisinde toplam 7 bin 200 adet cinsel gücü artırıcı "Vega" tabir edilen haplar ele geçirildi.
Şanlıurfa Polisi, gümrük kaçağı ile ilgili olarak başlattığı 2 ayrı operasyonda çok sayıda sigara ele geçirdi. Akçakale yolu üzeri Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi önünde yapılan uygulamada 06 BU 5338 plakalı kamyonet içerisinde cips kolileri arasında zulalanmış olarak 25 bin 500 paket, başka bir evde ise 13 bin 170 paket olmak üzere toplam 38 bin 670 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Polis, gümrük kaçağı sigara olayı ile ilgili olarak C.S., B.G. ve A.C.'yi ve cinsel gücü artırıcı hap olayı ile ilgili olarak da İ.H.G.'yi gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Bu haber 2785 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem