Vali Erin, Siverek'te Durum Değerlendirmesi Yaptı  

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, koronavirüs vakası nedeniyle en fazla karantina tedbirinin uygulandığı Siverek’te bir toplantı yaparak, durum değerlendirmesi yaptı.

Vali Erin, Siverek'te Durum Değerlendirmesi Yaptı

 
19 Mayıs 2020 - 15:40

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, koronavirüs vakası nedeniyle en fazla karantina tedbirinin uygulandığı Siverek’te bir toplantı yaparak, durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda, alınan tedbir kararlarının sıklaştırılması gündeme geldi.


Siverek Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş ile ilçeden yetkililer katıldı.


Koronavirüs salgını karşısında Siverek’in durumunun değerlendirildiği ve alınacak yeni tedbir kararlarının istişare edildiği toplantıda, başta Siverek olmak üzere il merkezi ve ilçelerde bulunan  atölye, fabrika ve benzeri işyerlerinin denetimlerinin sıklaştırılması, diğer tedbir kararlarının da takibinin sıkı şekilde yapılmasına vurgu yapıldı.


Kaymakamlık çıkışında beraberindekilerle sosyal mesafeyi vurgulayan bir fotoğraf çektiren Vali Erin, daha sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek maske kullanılması, sosyal mesafe kurallarına uyulması yönünde tavsiyelerde bulundu.


www.siverekgenclik.com

Bu haber 1908 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü