Valilikten 6 kişinin öldüğü olay ile ilgili açıklama

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 6 kişinin hayatını kaybettiği olay ile ilişkin açıklama yayımladı.

Valilikten 6 kişinin öldüğü olay ile ilgili açıklama
15 Haziran 2019 - 11:32

Şanlıurfa Valiliği, Siverek ilçesine bağlı Çeltik mahallesinde yaşanan silahlı kavga ve akabindeki trafik kazası ile ilgili açıklama yayımladı.


Açıklamada, yaşanan olayda 6 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı belirtilerek, “ İlimiz Siverek ilçesine bağlı Çeltik Mahallesinde 15 Haziran 2019 günü saat 09.00 sıralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavganın silahlı çatışmaya dönüşmesi sonucunda; olay yerinde 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş 5 vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralıların hasta yakınları tarafından hastaneye sevki sırasında meydana gelen trafik kazası sonucunda da 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.” denildi.


Açıklamanın devamında olay sonrası alınan tedbirlere değinilerek şu ifadeler kullanıldı: “Hayati tehlikesi bulunmayan yaralı vatandaşlarımız ilk müdahalelerinin ardından bölgedeki çeşitli hastanelere sevk edilmiştir. İlçe genelinde gerekli tüm güvenlik tedbirleri alınmış olup, olayla ilgili adli ve idari soruşturmalar başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”


Bugün yaşanan olayda;  Murat, Mustafa Serdar, Hakkı ve Zozan İzol hayatını kaybetti.


Cihan, Serhat Ferman İzol, Cemal İzol, Mehmet Metin İzol ve Yusuf Rojhat İzol’da yaralandı.


Yaralıların hasta yakınları tarafından hastaneye sevki sırasında Karakoyun Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazası sonucunda da Rıdvan Buluş ve Serdar Delen isimli vatandaşlar hayatını kaybetti.

Bu haber 2306 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mesut
    4 yıl önce
    Allah rahmet eylesin çok büyük bir acı Allah kimseye göstermesin bu acıyı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü