VEKİLDEN "ŞEHZADE SÜNNETİ"

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA’da 2 eşli 18 çocuk ve 67 torun sahibi Şeyhanlı Aşireti reisi Bağımsız Milletvekili 65 yaşındaki Seyit Eyüpoğlu, torunu için

VEKİLDEN "ŞEHZADE SÜNNETİ"
20 Ocak 2008 - 15:58
150 bin YTL harcayarak dillere destan bir sünnet düğünü yaptı. Sünnette dolarlar havada uçuştu, katılanlar altın takma yarışına girdi.


 
İlk eşi Zeliha’nın en büyük çocuğu Abdurahman Eyüpoğlu’nun oğlu dedesinin adaşı 11 yaşındaki Seyit Eyüpoğlu için Dedeman Şanlıurfa Oteli’nde sünnet düğünü yapıldı. Törene Şanlıurfa Belediye Başkanı
AKP’li Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belde Belediye Başkanı AKP’li Ahmet Güzel, Şanlıurfa Baro Başkanı Müslüm Akalın ile yaklaşık 500 davetli katıldı. 150 bin YTL’ye mal olduğu belirtilen sünnete İstanbul’dan şarkıcı getirildi. Türkçe ve Kürtçe müzik eşliğinde coşan davetliler pistten inmedi. Son model otomobillerle gelen davetli kadınların yöresel kıyafetleri dikkat çekti. Törende, şarkıcılara ve oynayan sünnet çocuğu Seyit’e dolar yağdı.
OSMAN BUCAK KİRVE OLDU
Yaklaşık 10 bin kişiden oluşan Şeyhanlı Aşireti reisi Seyit Eyüpoğlu da torununun sünnet düğününde bol bol oynadı. Pistte halay çeken milletvekili, yaptığı birbirinden ilginç figürleriyle usta foklorcülere taş çıkartı. Ekip başı olarak halay tutan Eyüpoğlun’un başında dolarlar uçuştu. 5 görevli kucak dolusu dolarları toplamakta zorlandı.
Bucak aşiret üyesi olan Şanlıurfa Dedeman Oteli'nin İşletmecisi Osman Bucak da, Seyit Eyüpoğlu’na kirve oldu.
Davetlilerin takı takmak için birbiriyle yarıştığı gecede, 6’ncı sınıf öğrencisi Seyit’in gömleği Cumhuriyet altını, dolar ve 100 YTL’yle doldu. Konuklara, kuzu tandır, bostana, içli köfte, ordövr tabağı ile alkollü ve alkolsüz içecekler ikram edildi.
’li Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belde Belediye Başkanı ’li Ahmet Güzel, Şanlıurfa Baro Başkanı Müslüm Akalın ile yaklaşık 500 davetli katıldı. 150 bin YTL’ye mal olduğu belirtilen sünnete ’dan şarkıcı getirildi. Türkçe ve Kürtçe müzik eşliğinde coşan davetliler pistten inmedi. Son model otomobillerle gelen davetli kadınların yöresel kıyafetleri dikkat çekti. Törende, şarkıcılara ve oynayan sünnet çocuğu Seyit’e dolar yağdı.Yaklaşık 10 bin kişiden oluşan Şeyhanlı Aşireti reisi Seyit Eyüpoğlu da torununun sünnet düğününde bol bol oynadı. Pistte halay çeken milletvekili, yaptığı birbirinden ilginç figürleriyle usta foklorcülere taş çıkartı. Ekip başı olarak halay tutan Eyüpoğlun’un başında dolarlar uçuştu. 5 görevli kucak dolusu dolarları toplamakta zorlandı. Bucak aşiret üyesi olan Şanlıurfa Dedeman Oteli'nin İşletmecisi Osman Bucak da, Seyit Eyüpoğlu’na kirve oldu. Davetlilerin takı takmak için birbiriyle yarıştığı gecede, 6’ncı sınıf öğrencisi Seyit’in gömleği Cumhuriyet altını, dolar ve 100 YTL’yle doldu. Konuklara, kuzu tandır, bostana, içli köfte, ordövr tabağı ile alkollü ve alkolsüz içecekler ikram edildi.  İlk eşi Zeliha’nın en büyük çocuğu Abdurahman Eyüpoğlu’nun oğlu dedesinin adaşı 11 yaşındaki Seyit Eyüpoğlu için Dedeman Şanlıurfa Oteli’nde sünnet düğünü yapıldı. Törene Şanlıurfa Belediye Başkanı ’li Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belde Belediye Başkanı ’li Ahmet Güzel, Şanlıurfa Baro Başkanı Müslüm Akalın ile yaklaşık 500 davetli katıldı. 150 bin YTL’ye mal olduğu belirtilen sünnete ’dan şarkıcı getirildi. Türkçe ve Kürtçe müzik eşliğinde coşan davetliler pistten inmedi. Son model otomobillerle gelen davetli kadınların yöresel kıyafetleri dikkat çekti. Törende, şarkıcılara ve oynayan sünnet çocuğu Seyit’e dolar yağdı.Yaklaşık 10 bin kişiden oluşan Şeyhanlı Aşireti reisi Seyit Eyüpoğlu da torununun sünnet düğününde bol bol oynadı. Pistte halay çeken milletvekili, yaptığı birbirinden ilginç figürleriyle usta foklorcülere taş çıkartı. Ekip başı olarak halay tutan Eyüpoğlun’un başında dolarlar uçuştu. 5 görevli kucak dolusu dolarları toplamakta zorlandı. Bucak aşiret üyesi olan Şanlıurfa Dedeman Oteli'nin İşletmecisi Osman Bucak da, Seyit Eyüpoğlu’na kirve oldu. Davetlilerin takı takmak için birbiriyle yarıştığı gecede, 6’ncı sınıf öğrencisi Seyit’in gömleği Cumhuriyet altını, dolar ve 100 YTL’yle doldu. Konuklara, kuzu tandır, bostana, içli köfte, ordövr tabağı ile alkollü ve alkolsüz içecekler ikram edildi.
Bu haber 2310 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması