Viranşehir Belediyesinde devir teslim töreni

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde, kayyum olarak belediye başkan vekilliği görevini yürüten Ömer Dereci, seçimi kazanan AK Partili Salih Ekinci’ye görevi devretti.

Viranşehir Belediyesinde devir teslim töreni
04 Nisan 2019 - 12:31

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi belediyesinde, devir teslim töreni gerçekleşti. AK Partili Başkan Salih Ekinci, dün ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra bugün devir teslim töreni için belediyeye geldi.


Başkan Ekinci, burada çok sayıda vatandaş ve belediye personeli tarafından karşılandı.


Belediye hizmet binası önünde toplanan kalabalığa hitap eden Ekinci, seçimde kendisine destek olan-olmayan tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini belirterek, kimseye ayırım yapamadan ilçenin her mahallesine, cadde ve sokağına eşit şekilde hizmet götüreceğini söyledi.


Fakir ve mazlum insanların dualarıyla burada olduğunu ifade eden Ekinci, fakir, fukara ve mazlum insanların belediye başkanı olacağını kaydetti.


Yapılan konuşmanın ardından Başkanlık makamında gerçekleşen törende konuşan eski Belediye Başkan Vekili Ömer Dereci, devletin kendisine emanet ettiği görevi seçilmiş bir belediye başkanına huzurla ve güvenle teslim etmeninin mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek, Ekinci ve ekibine başarılar diledi. (Sabri Acet-İLKHA)


 

Bu haber 2004 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek