Vitamin ihtiyacınızı karşılayın

Vitamin ihtiyacınızı karşılayın

Vitamin ihtiyacınızı karşılayın
10 Aralık 2016 - 17:55

 


İnsanın sağlıklı yaşaması için bir takım fiziksel aktivitelerde bulunması şarttır. Bunlar arasında sportif faaliyetler en ideal olanıdır. Yoğun iş temposu ve şehir hayatının getirmiş olduğu olumsuzluklar göz önüne alındığında bu aktivitenin ne denli önemli olduğu bir kez daha gün yüzüne çıkacaktır.

Şehir hayatında daralan yaşam alanları insanları spor salonuna yönlendirmeyi bildi. Kapalı alanlarda yapılan aktiviteler ise genellikle vücut geliştirme ve fitness üzerine kurulu bir düzende gerçekleşiyor. Stres ve sıkıntılara ek olarak düzensiz beslenme yüzünden alınan fazla kilolar, bu salonlarda verilmeye başlanıyor. Kilo verirken bir takım uygulamalara dikkat etmek hayati önem taşıyor. Doğru bir fiziksel aktivite, doğru diyet ve vitamin takviyeleri işin başında kendine yer buluyor. Özellikle spor anında ortaya çıkan eksiklikleri o an karşılamak son derece önemlidir. Vitaminler, bu işin başında kendine yer bulmaktadır. Aktif bir halde spor yapar kişiler aldıkları makro besin kaynakları ile vitamin ihtiyaçlarını her zaman karşılayamaz. Bu eksiklik ise vücut fonksiyonlarının verimsiz çalışmasına etki eden bir durumdur. Sporcular için özel formüle edilmiş olan sporcu vitaminleri bu eksikliğin giderilmesi için en ideal yöntemdir. Solgar Advanced Multi Billion Dophilus vitamin ihtiyacınızı karşımaya yönelik formüle edilmiş ve vücudun ihtiyaçlarını giderecek olan bu takviye, besin kaynakları içinde alamadığınız vitaminleri vücudunuza verecektir. Aynı zamanda alınan diğer besinlerin ve besin takviyelerinin vücutta daha verimli kullanılmasını sağlarlar. Bu yüzden multivitaminleri kullanmak akıllıca olacaktır. Sporcu vitaminleri içerik bakımından normal one a day vitaminlere göre farklılık gösterir. Vitamin profilleri daha yüksek ve daha yoğundur. Solgar Advanced Multi Billion Dophilus Lactis, acidophillus, paracasei, rhamnosus grubuna ait canlı bakteri gurubu içermektedir.

FAYDALARI

Solgar Advanced Multi Billion Dophilus birden fazla faydasını sayabiliriz. Bunlar arasında vücudun ihtiyacı olan maddeler yer almaktadır. Bağırsak, bağışıklık, sindirim fonksiyonlarının normal koşullarına döndürülmesi ve doğabilecek hastalıkların önüne geçilmesine yardımcı olması, Kanser, enfeksiyon ve alerjenik rahatsızlıkların önüne geçilmesinde etkin olması, Orta ve yüksek şiddetli iltihaplı rahatsızlıkların metabolizmaya verdiği zararların önlenmesine yardımcı olması, Besinlerden elde edilen faydaların maksimum seviyelere ulaştırılmasında katkı sağlaması, Kolesterol, şeker ve tansiyon seviyelerinin normal koşullarda devam ettirilmesinde aktif rol oynaması sayılabilecek ve akla gelen faydalardır. Tercihe göre günde bir veya iki kapsül yemek esnasında alınarak tüketilmektedir.

Vücudun ihtiyacı olan vitaminleri karşılayabileceğiniz bu ürün, eşsiz formülüyle tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek niteliklere haizdir. Vitaminler özellikle sportif faaliyetler ile daha etkin bir hale gelmektedir. Sporcu vitaminleri çok tüketime gerek olmamasına rağmen bu maddeler kas gelişimi ve spor performansını ciddi  oranda etkileyecektir. Normal bir insana nazaran sporcular daha fazla vitamin eksikliği hisseder. Bu nedenle kullanılan takviyeler, direkt olarak gelişimi ve toparlanmayı destekleyici yapıya sahip olacaktır. Sporcu vitaminleri aynı zamanda karsinojenezi önlemeye ve kardiyovasküler rahatsızlıkların ortaya çıkmasını engellemeye katkı sağlarlar. Bu maddeler sindirilmiş besinlerin metabolize edilmesinde de rol oynarlar.

SPORCU VİTAMİNLERİNİN ETKİLERİ

Sporcu vitaminleri normal beslenmeyi tamamlayıcı özellikleri vardır, Antioksidanlar yoluyla koruma sağlarlar ve Serbest kökleri nötralize etmeye yardımcı olurlar. Bunun yanı sıra Erken yaşlanmayı önlerler, Karsinojenezi önlemeye katkıda bulunurlar ve Bağışıklık sistemini güçlendirici etkilere sahiptirler. Spor anında ihtiyacınız olan enerji üretimine katsı sağlayacağı gibi kas gelişimini de hızlandıran etkilere haizdirler. Tek dikkat edilmesi gereken taraf ise düzenli ilaç kullananların kullanmaya başlamadan önce doktor tavsiyesi alması, alerjik reaksiyonları ortaya çıkarabilmesi ve karaciğer fonksiyonlarını etkileyebilmesidir.

TEMİN EDİLMESİ

Solgar ürünlerini Fitbull’dan temin edebilirsiniz. En güncel üretim ve ithalat garantili ürünleri, en hazır stok ve güncel fiyat bilgisi ile Fitbull’dan temin edebilirsiniz.


 


Bu haber 3305 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...