YARDIM KAMYONLARI DİYARBAKIR'A ULAŞTI

Siverek Sur Dayanışma Platformu tarafından, mazlum Sur halkı için toplanan 2 kamyon dolusu yardım malzemesi Diyarbakır'daki Sur İçin yardım organizasyonu yetkililerine teslim edildi.

YARDIM KAMYONLARI DİYARBAKIR'A ULAŞTI
24 Ocak 2016 - 09:57

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde İslami sivil toplum kuruluşları bünyesinde oluşturulan Siverek-Sur Dayanışma Platformu tarafından “Sur’daki Muhacirlere Ensar Olalım” kampanyasında toplanan 2 kamyon dolusu yardım malzemesi Diyarbakır'daki Sur İçin yardım organizasyonu yetkililerine teslim edildi.

Siverek-Sur Dayanışma Platformu yetkililerinden Fikret Aslanparçası kampanyaya destek veren tüm Siverek halkına teşekkür ederek, “Siverek’te 13 İslami sivil toplum kuruluşu bünyesinde oluşturulan, Siverek- Sur Dayanışma Platformu tarafından başlatılan “Sur’daki Muhacirlere Ensar Olalım” kampanyamıza Siverek halkı büyük teveccüh gösterdi. Siverek halkı yardımseverliğini geçmişte de Van depremi sonrasında deprem mağdurları için başlatmış olduğu yardım kampanyaları ve Suriyeli muhacirler için başlatılan yardım kampanyalarında da göstermişti. Yaklaşık 2 hafta süren yardım kampanyamızda 2 kamyon dolusu yardım malzemesi toplandı. Toplanan yardım malzemeleri sivil toplum kuruluşu temsilcileri gözetiminde bu sabah Diyarbakır’a götürülerek, Diyarbakır'daki Sur İçin yardım organizasyonu yetkililerine teslim edildi. Kampanyamıza destek olan sivil toplum kuruluşlarına, Siverek Kaymakamlığına, Siverek Belediyesine, Siverek Müftülüğüne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve tüm Siverek halkına teşekkür ediyoruz.

Platform yetkililerinden Hüseyin Şeker ise kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederek, “ Hemen yanı başımızdaki kardeşlerimiz, bölgede devam eden çatışmalardan dolayı mağdur durumdadır. Sur İlçesinde binlerce aile zor kış şartlarının etkili olduğu bu dönemde birçok zorlukla mücadele veriyor.Kampanyamız ile bir nebzede olsa mazlum Sur halkının yanında olmak istedik.Platformumuz tarafından başlatılan ve iki hafta süren kampanyamızda 2 kamyon dolusu yardım malzemesi toplandı. Toplanan yardım malzemelerini kendi elimizle bugün Diyarbakır’daki Sur için yardım STK temsilcilerine teslim ettik. Kampanyaya destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2540 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...