YAŞLILARIN MAAŞ İZDİHAMI DEĞİŞMEDİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, 3 ayda bir dağıtılan özürlü ve yaşlılık maaşını alabilmek için sabahın erken saatlerinde PTT önüne gelen özürlü

YAŞLILARIN MAAŞ İZDİHAMI DEĞİŞMEDİ
07 Eylül 2008 - 21:22
ve 65 yaş üzerindeki yaşlılar izdihama yol açtı.
       Mesainin başlamasıyla birlikte açılan kapıdan girmek isteyen yaşlı ve özürlülerin yarattığı izdihamda bazı kişiler ezilme tehlikesi geçirirdi.
       Yüzlerce yaşlı  3 ayda bir aldıkları maaşlarını çekmek için sabahın erken saatlerinden itibaren Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan PTT binası önüne geldi. Çoğunluğu sabah namazının ardından PTT önünde beklemeye başlayan yüzlerce yaşlı oluşturdukları uzun kuyruk ile mesai saatinin başlamasını bekledi. Mesai saatinin başlamasının ardından kapıların açılmasıyla birlikte yaşlı ve özürlüler biran önce gişelere geçip, maaşlarını çekmek için birbirini itmeye başladı.
     Yaşlılara 269, özürlülerin ise özür oranlarına göre 250 ile 700 YTL arasında maaş ödemesi yapıldığını, PTT gişelerinde maaş alabilmek için kıyasıya yarışan yaşlılardan oruçlu ve yorulan bazı yaşlılar yerde PTT içinde bir köşede oturmayı tercih etti.


Bu haber 2582 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı