YAŞLILIK MAAŞI ALAN KADINI DOLANDIRIP MAAŞINI ALDILAR

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde PTT binasından yaşlılık maaşını almaya giden yaşlı kadın dolandırıldı.     PTT de yaşanan yoğunluğu fırsat bilen bazı kişiler bundan faydalanarak

YAŞLILIK MAAŞI ALAN KADINI DOLANDIRIP MAAŞINI ALDILAR
09 Eylül 2008 - 21:40
yaşlıları dolandırıp maaşlarını alıyorlar.
    Sabah’ın erken saatlerinde sıraya girdiğini belirten Zini Yıldırım (70) isimli kadın PTT gişesinde bir kişi tarafından dolandırıldığını iddia etti
     Yaşlı kadın konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi. ‘’ PTT gişesinde sıradayken bir adam bana maaşını almam için yardım edeceğini söyledi ve kimliğimi istedi, PTT çok kalabalık olduğu için yardımcı olacağını söyledi, maaş ödemesi yapan memura kimliği uzattı memur işlemlerimi yaparken bana sen git kimlik fotokopisi çek gel ben bekliyorum dedi.
Bende gidip fotokopi çektim ve geldiğimde adamı bulamadım.’’ Dedi.
    PTT yetkililerine maaşını alamadığı belirtmesine rağmen yaşlı kadına gişeden ödemenin yapıldığı belirtilirken, yaşlı kadının üç ayda aldığı 269 YTL yaşlılık maaşının dolandırıcıya kaptırdığı belirttiler.
     Yaşlı kadın polise ifade verdikten sonra PTT binası önünde oturarak parasını çalan kişinin getirmesini beklerken, polis olayla ilgili soruşturma başlattığını PTT binasın bulunan güvenlik kameralarından adamın tespit edilmesine çalışılacağı belirtildi.


Bu haber 2772 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı