Firatin Sesi Gazetesi Ramazan Benzer ile Röportaj Yaptı.

Özel HaberFiratın Sesi Gazetesi,  Sitemiz Haber Editörü Ramazan Benzer ile hatim kampanyamız hakkında röportaj yaptı. Siverek Gençlik Sitesi tarafından Pazartesi günü başlatılan Filistin'de katledilen mazlumlar için

Firatin Sesi Gazetesi Ramazan Benzer ile  Röportaj Yaptı.
09 Ocak 2009 - 11:48
Hatim kampanyası Perşembe akşamı Kasım Bakudan hoca tarafından yapılan hatim duası sona erdi.Hatim sonunda Filistinli şehitlerin ruhuna 15 Hatim (450 Cüz) hediye edildi.

Firatın Sesi Gazetesi'nin  Ramazan Benzer ile yaptığı röportaj:

Niçin Böyle Kampanya Gereksinimini Duydunuz?

Tüm dünya, İsrail’in başlatmış olduğu ve dünyanın son yılarda şahit olduğu en büyük vahşet ve soykırım sahne oluyor. Gözlerimizin önünde katledilen masum halk ve olup bitenlerden bi-haber yaşayan yeni yeni dünyayı tanımaya çalışan Filistinli çocuk, kadın ve yaşlıların başına bomba yağarken tepkisiz kalmayı bir insan olarak içimize sindiremedik ve en azından dualarımızla da olsa yanlarında olduğumuzu ve acılarını paylaştığımızı haykırmak için böyle bir kampanya yapmaya karar verdik.
Kampanyaya Katılım Ne Durumda?

Kampanyamıza İstanbul, Tekirdağ, Ankara ve  bir çok yerden destek ve katılım geldi. Katılım neticesinde 15 hatim’e (450 cüz) ulaştık. Kampanyamızın amacına ulaştığını ve insanlarımızın içinde bulunduğu hassas durumdan etkilenip, Filistinli kardeşlerinin acılarını paylaştığını görmek bizim açımızdan ayrı bir memnuniyet kaynağı oldu.
Hatim Kampanyasından Sonra Ne Yapmayı Düşünüyorsunuz?
www.siverekgenclik.com  olarak önümüzdeki günlerde yapacağımız değişik kampanyalarla Neocon-Avengelist  Amerika, Siyonist İsrail ve kapitalist yandaşlarının Müslüman kardeşlerimize karşı oluşturulan yayılmacı ve soykırımcı politikalarına karşı Anti-İsrail akımının memleketimizde de oluşması için önayak olmaya devam edeceğiz ve halkımızı bu tür politikalara karşı uyarmak için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz.
Konuyu Biraz Açarmısınız?
öncelikle şu anda www.siverekgenclik.com  anket bölümünde düzenlediğimiz anketle İsrail ve yandaşlarının ticari mallarına boykot yaparak kendimizce Siverek’imizde bir oluşum içindeyiz. Yeterli katılımı yakalayabilirsek belki de Siverek’te satılan Yahudi mallarına büyük bir darbe vurabiliriz. Burda yakalayacağımız başarı başka yerleşim birimlerine de örnek olabilir ve bir bakarsınız yahudi mallarına karşı  bilinçli bir tüketim toplumunun tohumları dahi atılabilir.
Son Olarak Eklemek İstediğiniz Bir şey Var mı?
Kampanya boyunca yanımızda olan tüm hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz..İnşallah Allah dualarını kabul eder ve katil İsrail ve Yandaşlarına gerekli dersi verme fırsatını Filistinli kardeşlerimize verir. 
Bu arada Hatim Duamızı dün sitemizde internetten canlı olarak vereceğimizi duyurmamıza rağmen maalesef elektrik kesintileri ve video programında meydana gelen arızalardan dolayı canlı veremedik.Bu sebepten tüm ziyaretçilerimizden özür diliyoruz.
Allah’a Emanet Olunuz.




Bu haber 3011 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...