SİVEREK BELEDİYESİNDEN ÜST YAPI SEFERBERLİĞİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçe belediyesi 2007 yılın haziran ayında başladığı alt yapı yenileme çalışmalarının % 98’lik bölümünü bitirerek

SİVEREK BELEDİYESİNDEN ÜST YAPI SEFERBERLİĞİ
21 Ekim 2008 - 11:09
alt yapısı bitirilene cadde ve sokakların üst yapısını yenileme çalışmalarına hız verdi. Belediye başkanı Ali Murat Bucak konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi’’Bilindiği gibi alt yapı sistemimiz tamamen çökmüştü. Özelikle 233 Km içme suyu şebekemizin tamamını yenileme çalışmalarını büyük bir bölümünü bitirdik. İçme suyu şebekesini yenilediğimiz bölgelerin kanalizasyon şebekesini de yenileyerek altyapıyı tamamen Yeniledik. Alt yapı yenileme çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarımıza ağırlık verdik yılsonuna kadar üst yapısı bozuk hiçbir bölge bırakmamaya çalışacağız’’dedi.
       Belediye fen işleri müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre ilçede yılsonuna kadar 50 Km asfalt.400 bin metre kare kilit taşı döşemesi,150 bin metre kare betonlama yapılarak üst yapının büyük bir bölümü bitirilmiş olacak. Belediye fen işleri yağışların başlamadan üst yapı çalışmalarını tamamlamak için büyük bir çaba içinde olduklarının belirtiler.


Bu haber 3130 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü