23-24 Kasım tarihlerinde Şanlıurfa'nın Bozova, Siverek, Halfeti ve Hilvan ilçelerinde yapılan AK Parti 8. İlçe Olağan Kongreleri coşku içinde geçti. Kongrelerde konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Türkiye’nin güçlü geleceği için AK Parti'nin durmadan yoluna devam edeceğini belirterek, “AK Partimiz, Türkiye'nin dünüydü, bugünüdür ve yarını da olacaktır” dedi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın katıldığı kongrelerde, AK Parti teşkilatına teşekkür eden Yazmacı, “Teşkilatımızın her bir üyesi AK davamızın bayraktarıdır” şeklinde konuştu. Yazmacı, güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini ifade ederken, AK Parti’nin tarihsel reformlarla Türkiye’yi daha ileriye taşıdığını vurguladı.
Kongrelere katılan Yazmacı, ayrıca Bozova, Siverek, Halfeti ve Hilvan ilçelerinin AK Parti ilçe başkanlarına ve yönetim kurullarına teşekkür etti. Yazmacı, “En büyük gücümüz birlik, beraberlik ve kardeşliğimizdir” diyerek, partililere başarılar diledi.
