Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, rüşvet, resmi belgede sahtecilik ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçlarıyla mücadele kapsamında çalışmalar yürüttü. Bu çalışmalar neticesinde 22 Nisan 2025 tarihinde Siverek ilçesinde bir operasyon düzenlendi.
Operasyonda olaya ilişkin 9 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Valilik açıklamasında, suç ve suçlularla mücadelenin her alanda olduğu gibi organize suçlarla mücadele kapsamında da kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.
www.siverekgenclik.com
Siverek'te rüşvet operasyonu: 7 tutuklama
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nün Siverek ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda, rüşvet, resmi belgede sahtecilik ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçlarına karıştığı tespit edilen 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.