Karadağ, kesintiyi "zulüm" olarak nitelendirerek, hastaların, yaşlıların ve çocukların mağdur olduğunu belirtti ve yetkililere duruma derhal müdahale etme çağrısında bulundu.
CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Karaköprü Doğukent Mahallesi'nde uzun süren elektrik kesintisi nedeniyle bir açıklama yaptı. Mahalle sakinlerinden gelen şikayetler üzerine konuşan Karadağ, kesintinin 24 saati aştığını ve bu durumun Şanlıurfa'nın sıcağında kabul edilemez olduğunu ifade etti.
Karadağ, yaşanan durumu "ne izah edilebilir ne de haklıdır" sözleriyle eleştirerek, "Bu sıcak yaz gününde, Şanlıurfa'nın merkez ilçelerinden birinde böyle bir ihmal kabul edilemez" dedi. Kesintiden en çok etkilenenlerin çocuklar, yaşlılar ve özellikle diyaliz hastaları olduğunu vurgulayan Karadağ, kamu hizmetlerinin bu denli aksatılmasının doğru olmadığını belirtti.
Yetkililere seslenen Karadağ, mahalle sakinlerinin temel hakkı olan enerjiye erişimin derhal sağlanması gerektiğini söyledi. "Gelişen Karaköprü'nün göbeğinde bu seviyede bir hizmet aksaklığı kabul edilemez" diyen Karadağ, bu skandalın sorumlularının hesap vermesi gerektiğini dile getirdi. CHP İl Başkanı, sorunun çözülmesi için konunun takipçisi olacaklarını da sözlerine ekledi.
CHP'li Karadağ'dan Elektrik Kesintisine Sert Tepki
CHP'li Karadağ'dan Elektrik Kesintisine Sert Tepki.Karadağ, Karaköprü ilçesi Doğukent Mahallesi'nde 24 saati aşan elektrik kesintisine tepki gösterdi.