Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, Siverek, Haliliye ve Akçakale ilçelerinde yasa dışı ve ruhsatsız silah bulundurulmasına yönelik operasyonlarını sürdürdü.
4–6 Mart 2026 tarihleri arasında yürütülen faaliyetlerde, yasa dışı silah tespit edilen kişilere müdahale edildi.
Operasyonlarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 şarjör ve 7 fişek ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Jandarma yetkilileri, yasa dışı ve ruhsatsız silah bulundurulmasına karşı yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini ve vatandaşların güvenliği için önlemlerin artırıldığını açıkladı.
Haber Merkezi
Siverek'te ruhsatsız silah operasyonu
Siverek, Akçakale ve Haliliye'de düzenlenen operasyonlarda yasa dışı ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.