Yenişehir Mahallesi Sakinleri Cami İstiyor

Siverek’te yeni yerleşim yeri olan Yenişehir Mahallesi sakinleri mahallelerinde cami olmadığından dolayı mahallelerine cami istiyor.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yeni yerleşim yeri olan Yenişehir Mahallesi sakinleri mahallelerinde cami olmadığından dolayı camiye gidemediklerini belirterek en kısa zamanda mahallelerine cami yapılmasını bekliyorlar.

Yenişehir Mahallesi Sakinleri Cami İstiyor
03 Eylül 2008 - 07:02
Mahalle sakinlerinden Mehmet AY (80), “Yenişehir mahallesinde bekçilik yapıyorum. Mahallemizde cami olmadığından camiye gidemiyoruz. Teravih namazını da mecburen mahallede bulunan bir hayırseverin evinde kılıyoruz. Mahallemize en kısa zamanda cami istiyoruz” dedi.

Diğer bir mahalle sakini Hacı İbrahim BAYLAN (57) ise,” Yenişehir mahallesine yeni taşındım. Maalesef mahallemizde cami yok. En yakın camiye gitmek ise 30 dakikamızı alıyor. Yaşlı olduğumdan dolayı bize en yakın cami olan Şirin kuyu ve Bahçelievler camilerine gidemiyorum. Mahallemizde cami yapılmasını istiyorum. Caminin yapılması için elimden gelen yardımı yapmaya hazırım. İnşallah en kısa zamanda mahallemize cami yapılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

İLKHA Haber Ajansı

Bu haber 2108 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü