Yenişehir Mahallesinde bir araç kundaklandı

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir otomobilin kundaklama anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Yenişehir Mahallesinde bir araç kundaklandı
20 Ocak 2017 - 12:03



Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir sitenin otoparkına giren yüzü maskeli bir kişi park halindeki otomobili kundakladı. Olay anı saniye saniye otoparkın güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün gece saat 03.00 sıralarında Yenişehir Mahallesinde bulunan bir sitenin otoparkında meydana geldi. Otoparka giren yüzü maskeli bir kişi elindeki bidon içerisindeki yanıcı maddeyi park halindeki Mazlum Tüysüz’e ait 63 N 4501 plakalı otomobile dökerek ateşe verdi. Aracın camlarını taş ile kırmaya çalışan şüpheli şahıs aracın alev almasından sonra otoparktan ayrıldı.

Otomobilin alev alev yandığını gören site sakinleri olayı polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Çevredekiler tarafından söndürülen araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Kundaklanan otomobilin Siverek’te faaliyet gösteren Akil Gençler Platformu Başkanı Mazlum Tüysüz’e ait olduğu öğrenildi.

Olayın ardından incelemelerde bulunan polis site içerisindeki ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, otomobili kundaklayan yüzü maskeli şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3063 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış
 Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti