YOĞUN YAĞIŞ EĞİTİMİ OLUMSUZ ETKİLEDİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesine Bağlı Peynirci Köyü'nden Taşımalı Eğitim kapsamıyla Siverek Merkez ve

YOĞUN YAĞIŞ EĞİTİMİ OLUMSUZ ETKİLEDİ
25 Mart 2009 - 12:05
Konurtepe ilköğretim okullarına gelen öğrenciler peynirci köyünden sabah erken saatlerinden gelirken köyün 8 km ilerlisinde yolun bozuk oluşu ve aşırı yağıştan dolayı iki öğrenci servisi mahsur kaldı.
  Öğrencileri taşıyan servis aracının sürücüsü Mehmet Remzi Gençoğlu yaptığı açıklamada şöyle dedi’’Bizim hatta 8 servis aracı bulunuyor ilçe merkezine kadar 17 Km yol asfalt olmasına rağmen 8 Km yol tamamen toprak olup en küçük bir yağışta araçlarımız çamura saplanıp mahsur kalıyor. Yol güzergâhında bulunan derelerden yağış olduğu zaman geçemiyoruz. Bu sabah öğrencileri aldım ancak yağıştan dolayı yol su altında kaldı, bazı araçlarda çamura saplandı, kaymakamlığa ve köylere hizmet götürme birliğine telefon açtım iş makineleri gelip öğrencileri mahsur olduğu yerden kurtardı’’dedi
  
Kanser Hastası Yolda Mahsur Kaldı.
   
Peynirci köyünde yaşayan gırtlak kanseri olan Musa Ercan’ın  (50) içinde bulunduğu 63 EM 438 plakalı binek oto aşırı yağıştan dolayı yolda mahsur kaldı. Araç vatandaş çevrede ki köylülerin yardımıyla sudan çıkarıldı.
   
Peynirci köyü muhtarı Hacı Gençoğlu yaptığı açıklamada ’’Peynirci köyüyle asfalt olan diğer köy yollarının arasında 8 km mesafelik yol çok bozuk. Yolun yapılması için defalarca ilçe kaymakamlığına dilekçe vermemize rağmen ödenek yokluğundan yolumuz yapılmadı’’ dedi.


Bu haber 2097 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu