YOLDA YÜRÜRKEN BAŞINA ÇEKİÇ DÜŞTÜ

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA’da, Atatürk Bulvarı üzerinde yürüyen 38 yaşındaki Halil Tutan, bir iş merkezinin önünden geçerken

YOLDA YÜRÜRKEN BAŞINA ÇEKİÇ DÜŞTÜ
26 Mart 2009 - 22:25
başına demir çekiç düştü. Şiddetli çarpmanın etkisiyle başından kanlar akarak kaldırıma yığılan Tutan, vatandaşların yardımıyla hastaneye götürüldü.

Kentin en işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı üzerinde yürüyen Tutan, Kürkçüoğlu İş Merkezi’nin önünden geçerken kafasına, 300 gram ağırlığındaki sapı olmayan demir çekiç düştü. Çarpmanın şiddetiyle yarılan kafasından kan akmaya başlayan Tutan, bir anda yere yığıldı. Şaşkın bakışlar arasında olayı izleyen çevre esnafı, Tutan’ı otomobille Özel Dünya Hastanesi’ne götürdü. Tedavisine başlanan Tutan’ın konuşmakta güçlük çektiği görülürken, “Yolda yürürken, birden başıma birşey düştü. Ne olduğunu anlayamadım” dedi.

Görünmez kazanın ardından inceleme başlatan polis, Kürkçüoğlu İş Merkezi’nde bürosu bulunan kişilerle görüştü. Polis, çekicin nereden nasıl düştüğü konusunda bir bulguya henüz ulaşamadı. İş merkezinin girişinde dükkanı bulunan esnaf ise kaldırımdaki kan lekelerini yıkayarak temizledi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber 2428 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü