Sevcan Durmaz'ın İş Elbiselerindeki Başarı Öyküsü!

Girişimci bir kadın olan Sevcan Durmaz iş elbiseleri ve tasarım konusunda kendini geliştirmek için çeşitli işyerlerinde hem eğitim gördü hem de iş elbiseleri tasarımcısı denildiğinde akla gelen ilk isim olmayı başardı.

Sevcan Durmaz'ın İş Elbiselerindeki Başarı Öyküsü!
31 Mayıs 2021 - 16:13

Girişimci bir kadın olan Sevcan Durmaz iş elbiseleri ve tasarım konusunda kendini geliştirmek için çeşitli işyerlerinde hem eğitim gördü hem de iş elbiseleri tasarımcısı denildiğinde akla gelen ilk isim olmayı başardı. Giviunun yükselişini sağlayan kadın girişimci Sevcan Durmaz Türkiye'nin en özel iş kıyafeti firması olduğunu kanıtladı. İş kıyafetlerinde özel tasarımları sizlerle buluşturdu. İş elbiselerinde bir başarı öyküsü yarattı.
 Sevcan Durmaz toptan iş elbiselerinde bir marka haline geldi. 15 yıllık  tecrübesi ile çalışmalarını bitirdi ve farklı bir boyut kazandırdı. Artık kendi işinin patronu olan girişimci kadın 17 çalışanı ile ihracat kalitesinde ürünlerle çalışanları buluşturuyor. Pek çok sektör için bu ürünleri oluşturan Sevcan Durmaz firmanın amblemi, renkleri, sembolü ve benzeri pek çok konuya dikkat ederek aynı zamanda işçilerin konforunu, rahatını sağlayacak ve bunun yanında estetik bir görünüm de kazandıracak tasarımlarla firmaları buluşturuyor.



30'a Yakın Firma İle Çalışıyor

 Yurtiçinde ve yurtdışında 30'a yakın firma ile çalışmalarını sürdüren Sevcan Durmaz Dudullu'da yeni açmış olduğu dükkânı ile çok daha fazla firma için toptan iş elbisesi tasarımı oluşturuyor. Birbirinden özel tasarımları sağlayan firma hava yolları, güvenlik, sağlık, endüstri gibi pek çok sektör için iş kıyafetleri tasarlıyor. Estetik görünümü her şeyin önünde tutarak şık ve zarif bir görünüm için ihtiyacınız olanı sağlarken diğer taraftan çalışma ortamına uyum sağlayabilecek profesyonel tasarımlar sunuyor. Yalnızca kıyafet kategorisinde değil ayakkabı ve güvenlik ürünleri konusunda da farklı tasarımlar oluşturan firma kaliteli içeriklerle hizmet verdiği firmaların güvenini ve memnuniyetini kazanıyor.


Oluşturmuş olduğu Zengin tasarımlarla Giviu iş kıyafetlerini yanında aşçı kıyafetleri iş montları, önlükler, ayakkabılar, iş tshirt, pantolonlar, montlar ve yazlık kışlık formda pek çok iş elbisesi tasarlıyor ve firmaların beğenisine sunuyor. Bu noktada kaliteden ve estetik görünümden taviz vermeyen Sevcan Durmaz sahip olduğu vizyon ile edinmiş olduğu tecrübeyi birleştirerek mükemmel sonuçlarla iş elbisesi tasarımı sağlıyor. Firma olarak vizyonunuzu ortaya koymanız gereken en önemli konu çalışanlarınıza vereceğiniz değerdir. Çalışanlarınızın içinde kendini mutlu hissedeceği tasarımlarla başarınıza başarı katabilirsiniz.




 
Bu haber 1380 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek