2.KERBELA VAKASI

02 Mayıs 2016 - 08:17

Dün HZ. Muhammed (S.A.V) torunu HZ. Hüseyin’i, ailesini ve yakınlarını susuz olarak kılıçtan geçirenlerde sözde Müslümandı değil mi? Peki bu nasıl Müslümanlık gözü kör olası böyle Müslümanlığın Allah’tan başka ilah edinenlere sen Müslüman desen bile Rabbim onları kabul etmez. Allah her günahı affeder ama şirki hiç affetmez.

İşte bugün iki süper gücün ittifakıyla Ortadoğu’da hele Suriye’deki Müslümanlara 2.Kerbela vakasını yaşatıyorlar. Kadın, çocuk, yaşlı denilmeden bombalar yağdırılıyor. Müslümanların arşa yükseldi. Rabbimde; tüm Müslümanları da bu arenada imtihana tabi tutmaktadır.Burada İnsan haklarının savunucuları, güya dünyaya adalet dağıtan tek dişi kalmış canavarlar ve diğer taraftan bu süper güçleri teşvik eden İran, hangi Müslümanlıktır bu? Kur’an da böyle bir Müslümanlık yoktur. Dün HZ. Hüseyni Kerbelada şehit eden yezitlerde biz Müslümanız diyorlardı. Bu mu Müslümanlık

Bugün İran aynen o konuma düşmüştür. Suriye de Müslümanların kanı oluk oluk akarken o da küfre bütün varlığıyla destek vermektedir. Bugün küfür İran’ın üzerine gitmiyorsa İranları sevdiğinden değil, diğer Müslümanlar başta Türkiye olmak üzere sesiz kalamayacağını bildikleri için böyle bir metodu uyguluyorlar. Bu metot Müslümanı Müslümana kırdırarak kalanları da kendisi yok etmeye çalışmaktadırlar. Suriye’yi yerle bir eden Moskofların yanında yer alanlar, çağdaş firavunları yanında yer alan İbrahim’i taraftarıyla savaşanların aynısıdır. Değişen bir şey yoktur. Dün Nemrut, HZ. İbrahim’i yakmaya çalışırken bugün Rus moskofu Suriye Müslümanlarına bombalar yağdırmaktadırlar. Çağdaş Firavunlar yine birbirini desteklemektedirler. Küfre karşı tüm Müslümanlar yekvücut olması gerekirken, tam tersine çağdaş firavunların destekçisi durumuna gelmişlerdir. Bunun muhasebesini yapamayanlar. Kerbela olayından hiç farkı yoktur. Bugün Eset’in düşmesini istemeyen, İsrail, İran, ADB, Rusya, böyle bir ittifak nasıl olur Rabbim dünkü Kerbela da basireti kapanan Müslümanlar mı? Türedi, Güya bunlar her yıl Kerbela yassını tutuyorlar. Bunlar düşünmezler mi ve bunlar akıl etmezler mi? Öldürdükleri insanlar Müslüman, taraf oldukları da kâfir bu nasıl bir akıl tutulması ya Rabbim. Sen Müslümanlara şuur ver, birlik ve beraberlik nasip et. Uyanmalarına vesile Bugün Türkiye de bomba atanlar aynı sistemin uzantılarıdır. Türkiye yi içinde meşgul ederek işlerine devam etmek isterler, Onların planları nedir bilmiyorum. Fakat tuzak hazırlayanların en iyisi Rabbimdir. Onlara Müslümanların eliyle inşallah iyi tuzaklar hazırlar. Müslümanlar ümidini Allahtan kesmezler, hakki Müslümanlarınyardımıma dün olduğu gibi bugünde görülmeyen askerleriyle yardım eder rabbim.

Ali LALE

Bu yazı 1189 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum