BU NECİP MİLLET UŞAK OLMAZ UŞAK OLMAK İSTEYEN GİTSİN UŞAK OLSUN

07 Aralık 2016 - 12:00

Bugün Ülkenin tüm imkânları kendilerine sunulan TUSİAD iş adamları bunlarla yetinmeyerek bu Ülkenin çöpçüsünden tut Cumhurbaşkanına kadar herkesi batının hizmetçisi olarak görmek isterler. Bunun için batıya bağlama şartlarını oluşturmak için canla başla çalışmaktadırlar. Bunların isteği batıya uşak olmak ve onların her sözünü emir telaki etmemizi istememektedirler. Bu ekonomi krizde; onların parmağı yok mudur?

Bu nasıl bir oluşum bu memleketin ekmeğini yiyeceksin batıya uşaklık yapacaksın, o zaman gidin oraya uşaklık yapın, bu milleti kimseye uşak yapamazsın bugüne kadar hep kandırdınız. Hem de yaptırdınız. Kusura bakmayın bundan sonra bu necip milleti uşak yapamayacaksınız.

Bugün iş adamları bu memleketin nimetleriyle büyüdüler, dizlerine dursun demiyoruz, ama hainlik yaparlarsa; dizine de gözüne de dursun, daha ne istiyorsunuz. Millet elinde ki ve avucundakini de sizlere versin siz yine doymazsınız. Âşık Veysel’in dediği gibi gözlerinizin üzerine atılacak bir avuç toprak ancak sizi duyuracaktır. Bu memleketin refahından ziyade, sizin düşünceniz bu pastadan bize ne kadarı verecekler, Kusura bakmayın bu millet perişan olursa sizde olursunuz, sizin elinizdeki çil çil altınlarınız suyunu çeker, efendileriniz de size sahip çıkamaz.

Bu millet uyanmıştır. Bence de fazla sırıtmayın perde arkasındaki de artık görülmektedir. Onun için bu memleketin ekmeğini yiyorsunuz. Bu memlekete çalışın sizde uşak olma yarışına girmeyiniz. Yarın birileri çıkar, uşaklık yaptığın yere git diyebilir. Dese de hakkıdır. Siz, siz olun bu milletin ekmeğiyle oynamayınız.

Bu yazı 1262 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum