CANAVARDAN MERHAMET BEKLEMEK

19 Ağustos 2013 - 07:04

 




Canavarlaşan Emperyalizmden, kan emen vampirlerden merhamet beklemek, onlardan adalet beklemek, beyhude, çünkü onlar, kâfirdirler, zalimdirler, fasıktırler. Bugün Mısırda binlerce insanı öldüren bu zalimlerden merhamet beklemek, adalet istemek binlerce insanın ölümüne sebep olan sisi ve yandaşlarının yanında, canavarlar çok halim kalır. Ancak bu olayın Müslümanların uyanmasını sağlayabilirse, o zaman kâfirlerin korkuttuğu başına gelecektir. Verilen bedel o zaman belki karşılığını bulacaktır. İnşallah; Mısır Müslümanları kurşunlara gözünü kırpmadan göğüs geren bu kahramanların, şehitlerin dökülen kanları zalimlerin sonlarını getirmeye vesile olacaktır.


 


Mısır’ın bu mücadelesi Müslümanlar üzerine atılan tozun temizlenmesine, tembelliklerin kalkmasına, çalışmaya başlamasına ve Kuran ahkâmını yaşamaya vesile olmasını diliyorum, İnsanlık yüreğini parçalayan bu katliam bir nebze belki o zaman  unutulabilir. Aksi takdirde Dünya var oldukça bu sisi zalimin katliamı unutulmayacaktır. Onunla beraber Ahtapot gibi Müslüman ülkelerin zenginliklerini emen, batının çirkin ve o kadarda sinsi yüzü ortaya çıktı. Mısır’da ABD ve İsrail’e Petrolun kesilmesi ve parayla satılması Muhammed Mursi’nin sonunu getirmiştir.


 


Mısır’ın bu katliamına dünya insanlarının isyan etmesi gereken bir olaydır. Ancak bakıyoruz ki Dünyada insanlıkta eser kalmamıştır. Bu Sisi’nin Hz. İbrahim’i ateşe atan Nemruttan,  Hz. Musa’ya karşı Allahlık taslayan Firavundan Kerbeladan Hz. Hüseyin ve Ehli beyti öldüren Yezitten hiç farkı yoktur.


 


Mısır Müslüman kardeşlerinin şahadetleriyle; Tüm Müslümanlara seslenerek işte Emperyalistlerin gerçek yüzlerini görün, onlara aldanmayın, Müslüman Ülkelere koymuş olduğu fitneye karşı uyanık olun. Mesajı canlarıyla mallarıyla vermektedirler. Müslümanlar ve Müslüman ülkeleri bundan önemli dersler çıkartmazsa korkarım ki onların sonları da böyle olacaktır.


 


Bugüne kadar, kimse batının bu kadar çirkin ve çirkef yüzünü görmemişti. Görmüş olsaydı. Kimse onların söylemlerine aldanmazdı. Asırlarca Türkiye’de kardeş kanının dökülmesinin tek sebebi yine batının aldatıcı söylem ve yüzüydü. Dün Türkü ve Kürdü birbirine kırdıran kimlerdir. Aynı zihniyetin yerleşik halıdır. Bugün Türkiye’de bu kardeş kavgası olmamış olsaydı. Türkiye’nin halı böyle mi olacaktı.Tam tersine ;teknolojide,, eğitimde ve  sanayide  süper bir  güç olacaktı. İşte bizi birebirimize kırdıranların,  Mısır’da maskeleri düştü. Çirkin ve o kadarda çirkef olan yüzleri göründü.


 


 


Müslüman Ülkeleri akıllanmazsa dünyada ve ahrette onlara rahat yüzü olacağını hiç tahmin etmiyorum. Binlerce Müslüman katledilirken, yalnızlığa  itilirken bu hali soran biri  olacaktır. O da Allah tır.


 


Bu dünya ne kadar Firavunları gördüyse onun karşısına çıkan bir Musa’yı da gördü. Bu kâinat sahibin de bir planı vardır. Ama her şeyden önce Müslümanlar Allah’tan yardım dilemesi ve yardımların gelmesi için onun emirlerini yerine getirmeleri lazımdır.


 


Bugünlerde televizyonu seyrederek o vahşeti görmek, insanı; insanlığından utandırıyor. Yani Makam ve menfaat bu kadar da insanı vahşileştirir mi? Rabbim insanların Vahşiliğini bildiği için elçiler göndermiş, insanların hak, hukuk ve adaleti sağlanması ve bu konuda Allah’ın emirlerini yerine getirilerek, insanlık bununla dünya da ve ahrete şeref kazanacaktır. Ali LALE


 

Bu yazı 1320 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum