Osman TEMİZBAŞ

Osman TEMİZBAŞ


SİVEREK ÇALPULÇUYA PAPUÇ BIRAKMAZ

14 Haziran 2014 - 08:20

Siverek’te seçim sonuçlarını haz edemeyen karanlık, kirli odaklar Siverek’imizin huzurunu bozmaya çalışmakta Siverek halkı bu kirli oyuna gelinmemesi gerek olay farklı boyutlara taşınmaya çalışılmakta..

Siverek’te elektrik sorunu yıllardır var bununla beraber en büyük sorunumuz “Su” sorunudur! Bu sorunlarımızın çözülmesi gerekiyor. Çiftçilerimiz bu doğrultuda haklarını talep edebilirler gayet normal sıkıntı olan ise olayı başka boyutu tabi tüm çiftçilerimiz tenzih ediyorum hepsi için geçerli değil ama rahatlıkla büyük bir bölümü için denilebilir.Bu realiteyi de gözden kaçırmamalıyız yıllardır elektrik parası vermeden binlerce hektar arazilerinizi kaçak elektrik kullanarak haksız kazançlar elde ettiniz orda siz tüyü bitmemiş yetimin ve tüm Siverek’imizin hakkını gasp ettiniz açıkçası hırsızlık yaptınız!!! ve halen buna devam etmektesiniz ve günah keçisi arıyorsunuz önce kendinizi düzeltmeniz gerekmekte sonra hak arayışına girmelisiniz bunu sokaklarda terör estirerek değil resmi kurumları taşlayarak değil kepenk kapattırarak değil..

Sizin gücünüzde yetmez yüreğinizde yetmez Siverek’imizi 90’lı yıllara geri götürmeye bu kirli oyuna çiftçilerimizin çanak tutmaması gerek olayın neden ve nasıl cereyan ettiğini halkımız gayet iyi bilmekte herkesi bu konuda sağduyulu olması ve çözümün siyasilerle görüşülüp taleplerini dille getirmeleri ve elbirliğiyle çözüme kavuşturulması gerekmekte tek sıkıntımız elektrik değil zihniyettir ...

Bu yazı 1950 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum