TEHLİKE GEÇMEDİ

02 Ağustos 2016 - 07:15

15 Temmuz 2016 gecesinde Türkiye’de yapılan darbe girişimi; Millet göğsünü kurşunlara ve tanklara siper ederek, darbeyi püskürdüğü ve milletin yeniden bir kurtuluş savaşı kadar önem arz eden bir zaferi kazandı.

Bu Zaferi korumak ve taçlandırmak ise iktidar ve diğer siyasilerimizin bağlıdır. Türkiye konumu bakımında güçlü olması gerekir. Türkiye bugün yavaş yavaş bağırsaklarını temizlemeye başladı.

Bağırsak ve midesi sağlam olan bir vücut yemeklerine ve günlük sporlarına devam ederse sağlıklı olarak bundan sonra hayatını devam eder. Türkiye de bundan sonra İnsan odaklı adalet sistemini en iyi bir şekilde işletilirse toplum katmanları arasında ilişkilerin daha iyi olacağı inancı içerisindeyim. Siyasilerimiz kendi siyasi örgüt menfaatlerinden çok toplumun genel menfaatlerini ön planda tutmaları gerekir.Buda toplum bireyler arasında sevgi ve saygı bağlarını kuvvetleştirir. İktidar işlerini adalet üzerinde gerçekleştirdiği zaman halkın sevgisine mazhar olacak, ülkenin gelişmesine vesile olacaktır.

Küfür boş durmayacaktır. Bugün Fetö/PDY örgütü, yarın yerine başka şeyleri devreye koyacaktır. Onun için iktidarın ve muhalefetin insan odaklı adalet mekanizmasını işleterek birlikteliğimize çağırışım yapacak konuları çoğaltmalı ve buna dikkat edilmeli, ayrılığa ve gayrılığasebebiyet verecek davranışlardan kaçınmalıyız. Türki’yle, Kürdiyle, Arabi’yle, Çerkez’iyle laziyle etniklerden oluşan bu millet şerefli bir millettir. Vatan söz konusu olunca gerisi ona teferruattır. Onun için bu şerefli millete hizmet etmekte şereftir.

Bugüne kadar toplumu kaos içine çekmeye çalışan, Barış sürecini çeşitli oyunlarla sabote edenler, tüm yüzleriyle ortaya çıktılar. Başta barış sürecini bozacak ve PKK söylemlerini güçlendirecek, Uludere olayı 34 vatandaşımızın öldürülme planı Barış sürecini sonlandırmaktı. Bu olayla iktidarın yanında yer alan halkı PKK teslim etmek ve iktidarı zayıflatarak, diğer siyasilerimizi de kışkırtarakbarış sürecini sonlandırmaktı. Bu konuda başarıda kazandı. Barış sürecinde aksama meydana geldi. Halk tarafından sevilen lideri de itibarsızlaştırmak istediler. Planları aslında tıkır tıkır işliyordu.Doğuda ağırlığı olan siyasi partiyi de kafaya alarak, devam edilen barış sürecini de bitirdiler. Aslında bunları piyon olarak kullanan üst aklın gayesi Türkiye Suriyeleştirmekti.Bu politikalarına da çoktanbaşlatmışlardı ve devametmektedirler. İşid terör örgütünü besleyen ABD bunu Türkiye destekliyor diyerek Türkiye yi Uluslararası kamuoyun una şikâyet ederek itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Gaye Irak vari bir durumyaratmaktı.“Domuzdan post kâfirden de dost olmaz” derler ya

Böyle müttefiklerimiz var oldukça bize düşmana gerek yoktur. TÜRKİYE’NİN varlığına kasteden bu örgütleri Türkiye’ye bırakanlar Türkiye’nin ikiyüzlü müttefikleridir.

Halk olarak biz düşmanlarımızı ve dostlarımızı tanıdıkça olaylara karşı daha bilinçli olacağız. Olayları iç yüzünü halkaanlatmak halkı bu konuda ilgili kurumlar tarafından bilgilendirdiğimiz zaman düşmanlarımız Türkiye karşı düzenlenmiş olduğu tuzakları hedefine varmadan onların kendi tuzağına düşmesine vesile olacaktır.

Onun için her kurum özveri bir şekilde görevlerinin gereğini yapmaları lazımdır.

Ali LALE

Bu yazı 1031 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum