TÜRKİYE’NİN GERÇEĞİ VE HAKKAN FİDAN

23 Ekim 2013 - 09:21

Ortadoğu’da ve Dünya Ülkelerin birçoğunda; CIA ve MOSSAD ajanları tarafından, kendi Ülkelerinin menfaatleri doğrultusunda,yönlendirme ve operasyonların yapıldığı, herkes tarafından bilinmektedir. Bugün Ortadoğu’da kan gözyaşı,kavga ve terör belası varsa bu hepsi İsrail ve ABD tarafından gerçekleştirilen operasyonlar neticesidir. Ancak kimse bunları fark edemiyor. Çünkü bunları hepsi gizli olarak ajanları tarafından yapılmaktadırlar.

Bugün Mısır’da Meydana gelen kardeş kavgası ve darbenin gerçekleştirilmesi yine bu ajanların yapmış olduğu çalışmaların bir neticesidir. Çünkü meydana gelen oluşumlar, İsrail ve ABD’ye ters olduğu takdirde o oluşum tersine çevrilir. Mısır’da bunu yaptılar. Halk tarafından seçimle getirilen Muhammed Mursi, Darbeyle götürüldü. Niye götürüldü. Çünkü İsrail’in uykuları kaçmaya başladı. Filistinlilere nefes aldırdı. Kapatılan kapıları ve yolları aştı ve onlara Mısırda serbestçe alışveriş yapma imkanı sağladı. Mısır Üzerinde gıda yardımları Filistinlilere akmaya başladı. Böylece İsrail’in istemediği bir oluşum meydana gelmişti.

Mısır’ı Mısırlardan daha iyi tanıyan ajanların halk üzerinden yapılan çalışma neticesinde; ortamı olgunlaştırarak darbeye uyumlu hale getirdiler ve Sisi’ye direktifi verdiler. Sisi’de darbe yaptı. Bu bir Ülkeyi kendi isteklerine göre yönlendirme operasyonuydu. Orada kan dökülmüş, insanlar perişan olmuş, onlar için önemli değildir. Çünkü onların zaten inançlarına göre tüm insanlar onların kölesi durumdaydı. Efendisinin rahatı için köle ölmüş öldürülmüş ne önemi vardır.

Bunlar bu işi yalnız Mısırda yapmıyorlar; bunlar her tarafta yaptığı gibi Türkiye’de de yapmaktadırlar. Türkiye’de bugüne kadar gizli operasyonların çoğu İsrail İstihbaratın emriyle yapılıyordu.

Hiç unutmuyorum; Maraş olaylarından epey sonraydı. Ankara’dayken bir gazete okudum. Tarihini tam bilemiyorum. Türkiye’nin Belediye Başkanlarından tahminen İzmir Belediye Başkanı Burhan ÖZFATURA olacak bence; Bir görev için Almanya’ya gidiyor Almanya’da bir lokantada yemek yerken, güzel Türkçe konuşan birisiyle tanışıyor, kendisine –Nerelisiniz Türk müsünüz? Diye soruyor, oda Türk olmadığını ancak görev için uzun sürede Türkiye’de kaldığını bundan dolayı da Türkçeyi iyi öğrendiğini söylüyor, konuşma derinleştikçe; adamın illeri bir yaşta olmasına rağmen evlenmediğini, neden evlenmediğini de sorduğunda da tüm itirafları sıralıyor. CIA ajanıyken Maraş’taki olaylardan görevlendirdiklerini ve orada Sünni Müslümanlarla, Alevi Müslümanlar arasında kavganın nasıl çıkardıklarını anlattıklarını ve ölen 1500 çocuğun sebebi biz olduğumuzdan dolayı evlenmek istemiyorum. Evlensem o çocukların başına gelen benim çocuklarımın başına da gelebilir kokusuyla evlenmiyorum. Ancak görevden de ayrılıp Almanya yerleştiğini ifade ediyordu.

Tüm bunlar gösteriyor ki bugüne kadar, Türkiye’yi zayıflatmak ve İsrail’e uyum hale getirilmek için yapılan tüm operasyonlar hepsi de CIA ve MOSSAD tarafından yapılmıştır. Hatta Türkiye’de Başbakanın asılması bile onlar tarafında yapılan operasyonlarla işlemleri paket haline getirilerek ilgililerin önüne sürülmüştür. Çünkü bugüne kadar Başbakan Adnan Menderes neden asıldığı gerekçeli bir karar yoktur. Türkiye’de meydana gelen tüm darbelerin alt yapısını ajanlar tarafından ve destekleriyle ortam, darbeye uyumlu hale getirilmiştir. 28 Şubattan Sonra Tüm Askeri İhaleler İsrail’e veriliyor. Neden?

Milli İstihbarat ne yapıyordu. Milli istihbarat CIA ve MOSSAD olunca onların işlerini kolaylaştırılması için emir alıyorlardı. Bireysel kabullenmeme olsa bile, bir şey ifade etmiyordu. Onlar elini, kolunu sallaya sallaya Türkiye’de istediği operasyonu yapıyordu. Bu nedenle Türkiye’de hiçbir zaman sular durulmuyordu. Darbeler, banka boşaltmaları anarşi, mezhep ayrılıkları, etnik ayrılıklar sürekli karıştırıp duruyorlardı. Bir Ülkenin İstihbaratı ülke menfaatini her şeyin üstünde tutmakla mükelleftir. Eğer bunu yapamıyorsa O Ülkenin bağımsızlığından bahsedilemez. Bugüne kadar Türkiye’nin durumu buydu. Yanı istihbaratı diğer ülkelerin istihbaratın emrine verecek kadar, millîlikten çıkmıştı.

Hakan Fidan Müsteşarlığa getirildiğinden bugüne kadar CIA ve MOSSAD’ın istekleri doğrultusunda hareket etmediğinden ve emrinden çalışmadığından dolayı, Hakan Fidan’la uğraşmaktan bıkmadılar. Aslında onların derdi Hakan fidan da değil, onların derdi. Türkiye’ Cumhuriyetini tekrar kontrolleri altına almak, istediği operasyonları kimseden izin almadan İsrail menfaatine göre Türkiye’yi yönlendirmek ve İsrail menfaatlerine uyumlu hale getirilmektir.

Bu nedenle toplum olarak; Hakan Fidanı gözden çıkartmak, Türkiye’yi gözden çıkartma olayıdır. İki kere iki dört ettiği gibi bu olayın gerçek nedeni de budur. Buna ’da hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.

Ali LALE

Bu yazı 1641 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum