Cemil Yeşildağ

Cemil Yeşildağ

[email protected]

Vira Bismillah Diyoruz

21 Nisan 2011 - 21:00

Yeni başlangıçlar hep heyecan verici olmuştur. Bizim için güneş Siverek’te doğar ve Siverek’te batar ama dünya Siverek ile sınırlı değildir.

Daha güzel ve yaşanabilir bir Siverek için dünyayı tanımamız, dünyayı anlamamız ve olası yaşanan değişimleri takip etmemiz gerekir. Bundan dolayı dünyayı Siverek’e taşımayı amaçlayan siverekyorum.com’un Siverek için yeni bir nefes, yeni bir soluk olacağı kanaatini taşıyoruz.

Siverek’in sosyal ve siyasal sorunlarına duyarlı bu sorunları sıkça ve edebe uygun bir dille dile getirip daha güzel, adaletin ve hakkaniyetin hakim olduğu bir Siverek özlemi ile vira bismillah diyoruz.

Özgür bir düşünce ortamı oluşturarak zihinlerde yeni ufuklar açmayı hedefler siverekyorum.

Siverekyorum.com; özgür düşünce ile Siverek halkının yorumlarını birleştirip bu bileşeni her sosyal tabakaya taşımayı hedefler.

Yaşanan olası sorunları yine Siverek halkının ağzı ile yerel yönetim ve idarecilerin gündemine taşımayı amaçlayan siverekyorum bir aile sıcaklığı ile kin ve nefret gütmeden yapıcı olmayı amaçlar.

Siverek’in birçok yerel internet sitesi ile etkileşim içerisine girerek ortak payda olan daha güzel Siverek için çalışmayı, odağına alır siverekyorum.

Siverekyorum; Siverek’in bir zenginliği ve realitesi olan Kürtçe ve Zazaca dilleri ile de sorunlarımızı, dertlerimizi, sevdalarımızı, umutlarımızı, aşklarımızı hatta gevezeliklerimizi dile getirmeyi önemser.

 Bütün toplumun huzuru ve selameti için zihin konforunuzu bozmaya geldi siverekyorum.

Yeni umutlar, yeni hayaller, yeni başlangıçlar için siverekyorum diyoruz.

Sözün sonu elhamdülillah

Bu yazı 1207 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum