ANNE ''ELİMİ BIRAKMA''

Ali LEYLAK/ŞANLIURFA
Kazada yaralanan çocuk, korkudan gözyaşı döküp annesine yalvardı.ŞANLIURFA’da, annesi ve kız ardeşiyle yolun karşısına geçerken bir otomobilin

ANNE ''ELİMİ BIRAKMA''
27 Ocak 2010 - 09:45
çarpması sonucu yaralanan 9 yaşındaki Ömer Dağ, korku içerisinde gözyaşı döküp, annesine “Elimi bırakma” diye yalvardı. 35 yaşındaki Fatma Dağ ise sağlık görevlilerinin müdahale etmesine, elini tutması şartıyla izin veren oğlu Ömer Dağ için gözyaşı döküp, “Allah’ım ne olur çocuğuma bir şey olmasın” diye dua etti. Fatma Dağ'ın duası çevredekiler duygulandırdı.

Kaza, bugün saat 14.30 sıralarında İpekyolu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Markete alışverişe giden Fatma Dağ ile ellerinden tuttuğu oğlu Ömer ve kızı 5 yaşındaki Hacer'e yolun karşısına geçerken, 27 yaşındaki Selman Demirci yönetimindeki 38 ED 309 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere yığılan Ömer Dağ, ayağından ve başından yaralandı. Kazanın ardından korkan Ömer, “Anne, elimi tut” diyerek ağlamaya başladı. Bunun üzerine gözyaşlarını tutamayan Fatma Dağ, oğlunun elini tuttu. Bu sırada çevredekiler olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Fatma Dağ, bir taraftan gelen sağlık ekibinin müdahalesine, elini bırakmaması şartıyla izin vereceğini söyleyen oğlunu sakinleştirmeye çalışırken, diğer taraftan da gözyaşı döküp, “Allah’ım ne olur çocuğuma bir şey olmasın” diye dua etti. Ömer, güçlükle yapılan ilk müdahalenin ardından elini bırakmadığı annesi Fatma Dağ ve kız kardeşi Zehra ile birlikte ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Otomobil sürücüsü Selman Demirci ise polis tarafından gözaltına alındı.

Bu kazanın ardından, aynı bulvar üzerinde meydana gelen maddi hasarlı kazaya karışan iki otomobil sürücüsünün kavgasını, polis büyümeden önlendi.

Kazayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.













Bu haber 3618 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor