Fotoğraf Yarışmasının Ödül Gecesi Siverek’te Yapılacak

Uluslararası Fotoğraf Yarışmasının Ödül Gecesi Siverek’te Yapılacak

Fotoğraf Yarışmasının Ödül Gecesi Siverek’te Yapılacak
16 Haziran 2016 - 06:31

Türkiye’nin önemli fotoğraf sanatı derneklerinden oluşan kardeş dernekler arasında düzenlenecek olan Fotoğraf yarışmasına Mersin OLBA Fotoğraf Derneği , Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği, Kıbrıs Fotoğraf Sanatı Derneği, Afyon Frig Fotoğraf Derneği, Ankara Fotoğraf Derneği, Siverek Fotoğraf Sanatı Derneği üyelerinin katılımı gerçekleşecek.

Sille Sanat Sarayı Başkanı Reha Bilir yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Sille Sanat Sarayı’nın Türkiye’de bulunan Fotoğraf Sanatı Dernekleri ile başlattığımız kardeş dernek uygulaması ile Fotoğraf sanatı ile ilgilenen Dernek üyelerinden 5 kişinin topluluğumuza üye olması ile kardeş dernek uygulamasını başlatıyoruz. Bu kardeş Derneklerle birlikte yılda bir olmak üzere bir etkinlik düzenliyoruz. Şuanda Sille Sanat Sarayı’nın 6 kardeş derneği bulunmakta bu 6 kardeş dernek üyesi arasında başlattığımız fotoğraf yarışmasında amacımız hem dernekler arasında kaynaşma sağlamak hem de Fotoğraf sanatı adına güzel çalışmalar ortaya koymaktır” dedi.

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği Onursal Başkanı Selahattin Atsoy’da yarışma ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Sille Sanat Sarayı ile kardeş Dernek olmanın heyecanını yaşarken böyle bir organizasyonun ödül gecesinin Siverek’te yapılıyor olması ve buna ev sahipliği yapıyor olmamız ayrıca bizleri ayrıca heyecanlandırıyor. Türkiye’nin önemli Fotoğraf Sanatı Dernekleri ve Fotoğraf Sanatının duayenlerinin yarışacağı Kardeş Dernekler yarışıyor yarışmasına katılacak olan tüm yarışmacı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Haber Merkezi


Bu haber 2030 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor