GIDA YARDIMI ALAMAYINCA ÇILDIRDI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA’da sara hastası 47 yaşındaki Mehmet Bilen, dağıtılan gıda yardımından alamayınca olay çıkardı. Bir başkasının adına yardım

GIDA YARDIMI ALAMAYINCA ÇILDIRDI
17 Eylül 2007 - 21:20
almak isteyen, ancak amacına ulaşamayan Bilen, görevlileri şikayet etmek için gittiği belediye binasının camlarını yumrukladı.

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında Şanlıurfa Belediyesi’nin kontrolünde yoksullara yardım için kurulan Şanlıurfa Yoksullukla ve İşsizlikle Mücadele Derneği Gıda Bankası önünde meydana geldi. İddiaya göre, işsiz 7 çocuk babası Mehmet Bilen, her ay düzenli olarak gıda yardımı aldığı Gıda Bankası’na gelerek, bir akrabasının nüfus cüzdanıyla ikinci kez gıda paketi almak istedi. Bu şekilde yardım yapılamayacağının söylenmesi üzerine sinirlenen Bilen, tartışıp, görevlileri şikayet etmek için hemen yan taraftaki Şanlıurfa Belediyesi binasına girdi. Bilen, güvenlik görevlileri tarafından binaya alınmayınca, kapının camlarını yumruklamaya başladı. Görevlilere küfür eden Bilen’i etkisiz hale getirmekte zorlanan belediye çalışanları, polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, bina içindeki Bilen’i yaka paça gözaltına alıp dışarı çıkardı. 5 polisin güçlükle etkisiz hale getirdiği Bilen, yere yatırılıp, kelepçelendi. “Ellerim kesildi, başımdan kan geliyor” diyerek kurtulmaya çabalayan Bilen, Sarayönü Polis Merkezi’ne götürüldü.
Bu haber 2661 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı