İlhan Çelik’ten HAVAŞ Müjdesi

Ak Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik Siverek -Şanlıurfa Gap Havaalanı arası yolcu taşıma servisinin çok yakında hizmete başlayacağı müjdesini verdi.

İlhan Çelik’ten HAVAŞ Müjdesi
23 Ağustos 2016 - 14:59

Ak Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik Siverek -Şanlıurfa Gap Havaalanı arası yolcu taşıma servisinin çok yakında hizmete başlanacağı müjdesini verdi.

Ak Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, geçtiğimiz günlerde bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının servis talebiyle ilgili yaptıkları basın açıklaması sonrasında böyle bir açıklama gereği duyduğunu belirterek şunları kaydetti. “Sivil toplum kuruluşlarının bu talebini takdirle karşılıyorum. Siverek halkına hizmet noktasında böyle bir girişimde bulunmaları çok olumludur. Ancak şuna dikkat çekmek istiyorum ki, bundan 3 ay önce Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile birlikte Devlet Hava Meydanı İşletme Müdürü Münir Uludağ’la bir istişaremiz olmuştu. Bu İstişarede bu mağduriyetin giderilmesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Çünkü gece geç saatlerde uçağın inmesi veya kalkması Siverek ve Hilvan’da yaşayan halkımıza büyük bir mağduriyeti oluşturuyordu.Bu mağduriyeti ortadan kaldırmak için ifade ettiğim gibi bir talebimiz olmuştu. Müdür beyde bu işin aslında genel müdürlükte bittiğini ve bunun belirli bir bütçe ile yapılabileceği hakkında bizi bilgilendirmişti. Bu noktada da Sayın Milletvekilimiz Kasım Gülpınar bu işi takip etmek suretiyle, bu girişimi inşallah bitirme aşamasına getirmiş bulunmaktayız. Tabii sürece baktığımızda şuan BELSAN’da servis aracımız ihale aşamasındadır ve müteakibinde HAVAŞ’a verilmek suretiyle Siverek ve Hilvan’daki vatandaşlarımızın hizmetine girecektir inşallah”

Bununla ilgili yakın zamanda Devlet Hava Meydanı İşletmesi Müdürü Münir Uludağ ile görüştüklerine dikkat çeken Çelik, “HAVAŞ aracına yer tahsisi ile ilgili Münir bey, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz ile görüştü. Sağ olsun Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz talebi yerinde görerek gerekli desteği vereceğini belirtmiştir. Bu noktada ben tekrardan bu servis aracımızın halka hizmet noktasında hayırlı olmasını temenni ediyorum. Umut ediyorum ki bu servis çok yakında faaliyete geçecektir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hizmet, hakka hizmet olduğu vurgusuyla hareket ettiklerini belirten Çelik, açıklamalarına şöyle devam etti “ Tüm kamuoyunun ve Siverek halkının bilmesi lazım ki Daha öncede kurucu liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın halkımız için her platformda her konuşmasında her duruşunda, hayatının bütün anlarında ‘ben halkım için kefenimi giymişimdir.Bu noktada halka hizmetkârlık, hakka hizmet’ olma şiarıyla Türkiye’ye birçok hizmet getirdiğini, Türkiye halkı bilmektedir. Doğal olarak ta Siverek halkı da bilmektedir. Onun için 15 Temmuzdan sonraki FETÖ terör örgütünün, işgalci gücün, darbe girişimden sonra halkımızın sokaklara inmesi bu işgalcilere dur demesi, hayatları uğruna kendi canlarını paletlerin önlerine atmaları, uçak ve helikopterlerin mermi ve toplarına karşı göğüs germeleri, bu uğurda birçok vatandaşımızın şehit olmasına rağmen halkımız asla ve asla meydanlardan çekilmemiştir. Bunun için halkımız 15 Temmuz öncesi olduğu gibi şimdide tüm hizmetlerin en iyisine layıktır. Ben tekrardan inşallah yakın zamanda hizmete geçecek olan servis aracımızın halkımız için hayırlı uğurlu olmasını Allah’tan diliyorum” dedi

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4516 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor