Kaybolan kardeşlerin izine Şanlıurfa'da rastlandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde karnelerini aldıktan sonra kaybolan çocukların arama çalışmaları devam ederken, iki kardeşin Şanlıurfa il otogarında göründüğü belirtildi.

Kaybolan kardeşlerin izine Şanlıurfa'da rastlandı
18 Ocak 2020 - 17:32


Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, karnelerini aldıktan sonra ortadan kaybolan Bünyamin Baturalp (10) ile ablası Melike Baturalp'ı (14) arama çalışmaları devam ediyor. Kaybolan çocuklar, aradan geçen 34 saate rağmen halen bulunamadı.


Jandarma ekipleri, kayıp çocukların en son göründüğü Siverek Devlet Hastanesi civarlarında aramalarını yoğunlaştırdı. Çalışmalar kapsamında Ediz, Karakoyun ve Haştaşi Mahallesi civarlarında arama çalışmalarını gün boyu sürerken arama çalışmalarına Şanlıurfa'da AFAD ve İHH arama kurtarma ekipleri de destek verdi.


Daha sonra ekipler, çocukların okulda olabileceği ihtimaline karşı Yunus Emre Ortaokulunda arama çalışması yaptı. Tek tek sınıfları ve bodrumu gezen ekipler, herhangi bir ize rastlamadı.


Arama çalışmaları sürdüğü sırada kayıp çocukların Şanlıurfa otogarında göründüğü bilgisi üzerine kırsal alandaki arama çalışmalar sonlandırıldı.


Hatırlanacağı üzere; Bünyamin Baturalp ve Melike Baturalp isimli kardeşler, dün Yunus Emre Ortaokulunda karnelerini aldıktan sonra ortadan kayboldu. Ailenin başvurusu üzerine ilçe genelinde arama çalışmaları başlatıldı. Karnelerinde zayıf olan çocukların ailesinden korktuğu için evden kaçtığı iddia edildi.


Kayıp çocukların en son Şanlıurfa'da görünmesi üzerine arama çalışmaları Şanlıurfa'ya kaydırıldı. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)


Bu haber 3451 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor