Şanlıurfa'da çatışma: bir polis hayatını kaybetti

Şanlıurfa Valiliği, Halfeti ilçesinde PKK'ye yönelik yapılan operasyon sırasında çıkan çatışmada bir komiser yardımcısının hayatını kaybettiğini ve 2 PKK'linin öldürüldüğünü bildirdi.

Şanlıurfa'da çatışma: bir polis hayatını kaybetti
18 Mayıs 2019 - 07:24

Halfeti ilçesi Dergili Mahallesinde gece saat 02.00 sıralarında PKK'ye yönelik gerçekleştirilen operasyon esnasında çıkan çatışmada komiser yardımcısı Şükrü Can Kayadibi hayatını kaybettiğini ve 2 PKK'linin öldürüldüğü belirtildi.


Konuya ilişkin Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, "18 Mayıs 2019 günü saat 02.00 sularında ilimiz Halfeti ilçesine bağlı Dergili Mahallesinde PKK terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan meskûn mahal operasyonunda çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Olayda, büyük bir kahramanlık ve cesaret örneği gösteren bir komiser yardımcımız şehit olmuş, iki güvenlik görevlimiz de yaralanmıştır. Yaralılarımız Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır." denildi. 


Hayatını kaybeden polisin cenazesi 18.05.2019 günü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınarak İl Emniyet Müdürlüğü ŞUTİM Ek Hizmet Binası bahçesine getirilecek, yapılacak törenin ardından memleketine uğurlanacak.


"Terörü yapanı, destekleyeni lanetliyorum"


Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın acı olay ile ilgili yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: "Huzur ve kardeşlik memleketi olan Şanlıurfa ilimiz, Halfeti ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda şehit olan polisimize Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı, yaralı polislerimizede acil şifalar diliyorum. Terörü yapanı, destekleyeni lanetliyorum."


İLKHA/siverekgenclik.com


 






Bu haber 2310 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor